. Chlápek mě pozornil, že mám týden používat klíček na odemykání auta, má ostré hrany. Kdybych šel nastartovat, může se stát, že se tam klíček sekne a to by pak nebyla moc prdel
. Chlápek mě pozornil, že mám týden používat klíček na odemykání auta, má ostré hrany. Kdybych šel nastartovat, může se stát, že se tam klíček sekne a to by pak nebyla moc prdel  .
.
 . Chlápek mě pozornil, že mám týden používat klíček na odemykání auta, má ostré hrany. Kdybych šel nastartovat, může se stát, že se tam klíček sekne a to by pak nebyla moc prdel
. Chlápek mě pozornil, že mám týden používat klíček na odemykání auta, má ostré hrany. Kdybych šel nastartovat, může se stát, že se tam klíček sekne a to by pak nebyla moc prdel  .
.

. Byl fakt rychlej.
. Byl fakt rychlej. . Pro nastavení odemykání stačí starý klíč s ovládáním a nový sklápěcí. Pro startovaní je potřeba mít 2 staré klíče s čipem a nový sklápěcí
. Pro nastavení odemykání stačí starý klíč s ovládáním a nový sklápěcí. Pro startovaní je potřeba mít 2 staré klíče s čipem a nový sklápěcí

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti