Přece mi nenecháte abych vzal kamen a praštil do skla

Prosím o radu, diky
Samo sa zamykaju, ale nie ked mas kluce v spinacke, alebo nebodaj nastartovane. Hmmmm - mas to divne.pepa píše:Mě se zase samo zamyká auto nastartoval sem ho škrabu okna a auto se mě samo zamklo tak mě musel tchán dovést náhradní klíč ale jak se dostat dovnitř tak to ti neporadím
Pepa má pravdu , taky se mně to stalojamaka píše:Samo sa zamykaju, ale nie ked mas kluce v spinacke, alebo nebodaj nastartovane. Hmmmm - mas to divne.pepa píše:Mě se zase samo zamyká auto nastartoval sem ho škrabu okna a auto se mě samo zamklo tak mě musel tchán dovést náhradní klíč ale jak se dostat dovnitř tak to ti neporadím
no já je při škrábání pro jistotu jen přivřupepa píše:Mě se zase samo zamyká auto nastartoval sem ho škrabu okna a auto se mě samo zamklo tak mě musel tchán dovést náhradní klíč ale jak se dostat dovnitř tak to ti neporadím
No jo , ale ono se to samo i odemyká nejenom zamykáTad píše:To otevírání se tady už jednou řešilo je to dost dlouho ale určitě bys to tady našel. A jak se vám to samo zamyká při mrazech, tak si vemte že to je funkce novějších autoalarmů, že třeba po 30 vteřinách po nastartování se auto zamkne aby vám tam třeba na křižovatce nikdo nemohl vlízt a něce ukrást. Takže to berte jako funkci auta navíc, která ovšem funguje jenom někdy![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů