...Tak a co na grill?  Makrely, kuře nějakou vepřovinu?...A 2 auta sou cajk to sem nějak zmačknem
 ...Tak a co na grill?  Makrely, kuře nějakou vepřovinu?...A 2 auta sou cajk to sem nějak zmačknem  Kurňa já se těším jak maly děcko. A za mě jinak taky Víno...bílé
  Kurňa já se těším jak maly děcko. A za mě jinak taky Víno...bílé  ...tento vikend sem ho vypil tak 5 litru
 ...tento vikend sem ho vypil tak 5 litru  to mám normálně tak pomalu na rok...no jo svoboda se hold musi zapit
  to mám normálně tak pomalu na rok...no jo svoboda se hold musi zapit 
A když to tak vidim tak si budu muset od těla držet zuzku...ta její výběrovka alkoholu by mě zabila
 . A hlavně venyho...s tim polykáním všeho stříkajícího...sem free jen chvilku, ještě truchlím...
. A hlavně venyho...s tim polykáním všeho stříkajícího...sem free jen chvilku, ještě truchlím...  

. S tím grilem to asi bude horší, resp. klidně můžeme cokoliv přivézt, ale když bude relativně teplo, nejsem si jistá jak to po celém dni v autě bude vypadat
 . S tím grilem to asi bude horší, resp. klidně můžeme cokoliv přivézt, ale když bude relativně teplo, nejsem si jistá jak to po celém dni v autě bude vypadat   Jinak já jsem ok s čímkoliv na grilu
 Jinak já jsem ok s čímkoliv na grilu  

....
 .... 

, uz aby to bylo
 , uz aby to bylo   
  a že to píšu neeee moc střízlivý...
 a že to píšu neeee moc střízlivý...