nezabije to ne zas tak to nemyslim ale vis jak kdyz jich bude vice treba i mensich tak lepsi se videt vicekrat nez jednou nemusi byt v olomouci v prerove to je jedno
uvidim.Ja se chystam spise na par tuning srazu:Olomouc,Vyškov,Slušovice,Přerov pokud bude na letišti opět,Kopřivnice(možna) a pak se uvidi jestli se sejdem este s nekteryma S fora treba wapenlinhu v Hr bysme se mohli jednou potkat
Vlast1k:Je to pekne navrhnout ale pro me to nema smysl nenarazim na tebe,ale třeba ostatní tu jsou skoro samy de****myslim frantik a podobne co nedokazou zit normalne ale jen rypat a podobne stakovyma kcemu mi je setkani?!to by spiše skončilo velkou hadkou...
..to je přesně ono, od klávesnice se ti to píše, ale osobně, to ne, nic myslím že toho bylo řečeno dost...nebudem to tahat už i mimo tvojí galerku. Je na čase stím zkončit...
ST340 by DreamScience( 343PS 242kW 547Nm ) EX: Mondeo Mk4 Titanium S
Nesmíš být takovej.. jako jestli se chceš sejít a něco udělat, tak napiš a můžeme se klidně sejít..
Dalších pár nových lidí co mají rádí Forda.. jen tak dálll
Tak kdy bude ten sraz...??? Tebe chci vidět na živo... A neboj, já se budu koukat i z blízka... K tomu mám takovej jeden příběh. Poznal jsem hodně lidí po celém světě, ale tebe? Tebe musím mít do své sbírky...........