....mě zabírá spojka nahoře, ale naštěstí neprokluzuje a nic....a dvouhmota zacvrlika jen občas....v záři jedu chorvatsko tak dufám že to bude do té doby hotovy, ale když to poslední dobou pozoruju tak nevim nevim
 ....mě zabírá spojka nahoře, ale naštěstí neprokluzuje a nic....a dvouhmota zacvrlika jen občas....v záři jedu chorvatsko tak dufám že to bude do té doby hotovy, ale když to poslední dobou pozoruju tak nevim nevim 

, po ohřátí je to už v pohodě a zbytek je v pohodě stále, ale mě takovýhle věci vytáčej do ruda, musím mít vše pintlich
 , po ohřátí je to už v pohodě a zbytek je v pohodě stále, ale mě takovýhle věci vytáčej do ruda, musím mít vše pintlich   
   , takže chca nechca jdu do toho brrrrrrrrrrrrrrrrrr jen se mi nechce tloik korunek poslat do světa jen za "blbou spojku"
 , takže chca nechca jdu do toho brrrrrrrrrrrrrrrrrr jen se mi nechce tloik korunek poslat do světa jen za "blbou spojku"
 Nikdy více, připadal jsem si jako dement.
  Nikdy více, připadal jsem si jako dement. 

a rozdíl na řazení jsem nějak nevnímal, hlavně že jsem na cestě zpět předjel vše, co mě vlezlo před čumák
 a rozdíl na řazení jsem nějak nevnímal, hlavně že jsem na cestě zpět předjel vše, co mě vlezlo před čumák 

....ale tohle je už opravdu extrém, ketrej se ti nestane protože nejezdiíš vw
 ....ale tohle je už opravdu extrém, ketrej se ti nestane protože nejezdiíš vw  

....ne vážně, ten setrvák poznáš podle toho rachocení, buď při startování, nebo při chcipnutí motoru.....setkal sem se u tdci, že rachotil už skoro při každém použití spojky a byl to fakt humbuk, ale to mondeo mělo 300 000 a spojku puvodní.....jinak bych se nebál něčeho takovyho že by se ti měl třeba roztrhnout, nebo tak....
 ....ne vážně, ten setrvák poznáš podle toho rachocení, buď při startování, nebo při chcipnutí motoru.....setkal sem se u tdci, že rachotil už skoro při každém použití spojky a byl to fakt humbuk, ale to mondeo mělo 300 000 a spojku puvodní.....jinak bych se nebál něčeho takovyho že by se ti měl třeba roztrhnout, nebo tak....Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host