Pes v kufru
-
- Nováček
Pes v kufru
Nemáte někdo tip na potah do kufru kombíku Mondea Mk3, aby se v něm dal převážet pes a po cestě nebyl všude samý chlup? Použil jsem jakýsi standardní potah nejspíš na zadní sedačky a vůbec to nezafungovalo - pes ho za cestu trochu shrnul a kolem dveří kufru a na bocích je všude plno chlupů, dost hrůza.
Mondeo 2.2 Titanium (2006)
- fin
- Nováček
Re: Pes v kufru
Já používám plastovou vanu, kterou jsem koupil jako originál přímo u Fordu a je určena přímo pro MK3. Pasuje dobře a psi si nestěžují 
http://www.autosportslezska.cz/plastova ... ombi-00-07

http://www.autosportslezska.cz/plastova ... ombi-00-07
Ford Mondié Combi MK3, 2007, TITANIUM, 2.0 TDCI 96kw
Ford Ka '97, 1.3i 44kw
Ford Ka '97, 1.3i 44kw
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak.Mám to samé a je to super na údržbu.Ale pokud máš větší plemeno,tak se stejně chlupy nabalej na bočnice kufru...Na to už asi ochrana není...
- junior
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
ale je.....OHOLIT
do kufru asi ne, ale na zadní sedačky jsem viděl takovej spešl potah vypadalo to jako látkový nosítka, no ale třeba pro nás (mám dvě děti, takže vzadu už se nevejde nic) je to buď kufr, případně na delší trasy a plně naloženej kufr, má žena holt dva koberečky

do kufru asi ne, ale na zadní sedačky jsem viděl takovej spešl potah vypadalo to jako látkový nosítka, no ale třeba pro nás (mám dvě děti, takže vzadu už se nevejde nic) je to buď kufr, případně na delší trasy a plně naloženej kufr, má žena holt dva koberečky

JUNIOR
MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

-
- Nováček
Vanu asi pořídím, někdy by se hodila, ale máme retrívra, co se rád mačká na boky a zezadu na sedačky, takže spíš koukám po něčem takovém: http://www.hafani.cz/greendog-ochranny- ... z/d-91449/ Někdo zkušenost s něčím podobným?
Doplňkový dotaz: jak chlupy z auta dostat, když už tam jsou? Napoprvé to asi nebudu řešit a dám auto vyčistit (už by stejně potřebovalo), ale co pak? Válečky? Kartáče? Vysavače?
Doplňkový dotaz: jak chlupy z auta dostat, když už tam jsou? Napoprvé to asi nebudu řešit a dám auto vyčistit (už by stejně potřebovalo), ale co pak? Válečky? Kartáče? Vysavače?
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Vana je super věc, to jo, ale já mám zlaťáka a bočnice jak píše Koťa jsou místo černých tak nějak zrzavý, teda už spíš do běla, přeci jen 10 let je znát.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
-
- Nováček
-
- Nováček
Po delší době jsme zase vezli psa a zase je auto plné chlupů, tak zkouším objednat tohle: http://j.mp/fSk0w8, snad to bude fungovat dobře. Zkusím dát vědět zkušenosti, pokud si vzpomenu :)
-
- Nováček
Takže, zkušenost: je to malý. Ne o moc, ale tak 10-20 čísel na každý straně chybí. Navíc se to upevňuje tak, že se na plastový bok kufru nalepí pruh sucháče a na ten se pak samotný potah přichytne. Jelikož je ale malý a pes při popocházení se strany na stranu potah dost zatěžuje, sucháč to nemá šanci vydržet.
Uvažuju, že tenhle potah vezmu jako základ a výměnou za nějakou hezkou dovolenou nechám ženu našít na každou stranu o trochu materiálu navíc. Ale to mě teda ten potah moc levně nevyjde :)
Uvažuju, že tenhle potah vezmu jako základ a výměnou za nějakou hezkou dovolenou nechám ženu našít na každou stranu o trochu materiálu navíc. Ale to mě teda ten potah moc levně nevyjde :)
-
- Nováček
Mondeo kombi MK4.5 (po FL)
Po skusenostiach s FOFO II (mal som plastovu deku aj vanu a plno chlpov vsade) som zbehol do obchodu s kobercami a kupil koberec s gumenou spodnou stranou (pes labrador - rad plava) a vyrezal som to tak aby to zakrylo dlazku, boky aj zvyslu stranu zadnych sedaciek.
Cena cca 20 EURi.
Po skusenostiach s FOFO II (mal som plastovu deku aj vanu a plno chlpov vsade) som zbehol do obchodu s kobercami a kupil koberec s gumenou spodnou stranou (pes labrador - rad plava) a vyrezal som to tak aby to zakrylo dlazku, boky aj zvyslu stranu zadnych sedaciek.
Cena cca 20 EURi.