Právě že hlavní bude nezůstat vzhůru poslední ....jo a jinak sem se splet a je o pul hodiny miň než sem myslel, tak páchám do první strany ten seznámek
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008 Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
Teď mě napadla scénka z jednoho filmu, už ani nevím z kterýho, ale když se poupraví, mohla by znít takto: "...Mondeo nemám, Forda už vůbec ne, kde jsou Olšany nevim, stejky nejím, fotbal nehraju - tak snad, já jen aby jste se mnou nepočítali...
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus, Limited edition GHIA MÍNUS
Tak já tu učast asi teda přehodnotím,rád bych se od tamtud dostal domu bez toho aniž bych otevřený jak krabička od sardinek a mondeo se na stojáka řídit nedá Péťo jednou pro vždy-nedá! (upraveno-Pelíšky)
No tak teda dobře, párty bude bez gelu a kapesničků, ale skazily ste mi celej vokend
Jinak yeshtere já to zas cely dos.al ...ja zapoměl že na tu dovču jedu až příští tyden takže tahle sobota by teoreticky šla...domluvime se z vlasťajzem a dodám info...mě se tyhle věcy občas dějou
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008 Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....