LZ zámek mi ani neťukne, nezamkne, neodemkne a to ani dálkou ani klíčkem v řidič. dveřích, musím ručně
 Zatím nevím, jestli do něho jde proud nebo ne.

, což mi způsobuje potíže když chci do kufru,(pač ten se otvírá pouze klíčem), a to si připadám jako zloděj, protože to jde ztuha a dloho trvá než najdu správnou polohu pro otočení
 , což mi způsobuje potíže když chci do kufru,(pač ten se otvírá pouze klíčem), a to si připadám jako zloděj, protože to jde ztuha a dloho trvá než najdu správnou polohu pro otočení    .
 . ).
 ).

.
 .

Nejdou otevírat zadní dveře (jen když sundám SPZ a dostanu se k tomu nouzovému otevírání klíčkem), při stisknutí tlačítka vevnitř jen cvakne relátko a to je vše... Dálka neudělá vůbec nic. Zkusil jsem oddělat tapecírunk, ale vše tam vypadá ok, žádný konektor není odpadlý.. Zkusil jsem tedy měřákem změřit zda tam něco jde - jsou tam ale 4 kablíky a můj měřák spíš nefunguje než jo, něco ale na dvou kabelech bylo... Pokud by byl vadný motorek, lze ho nějak opravit? Jinak u předchozího majitele vše ok, přijedu domu a nefunguje, zákon schválnosti
 Nejdou otevírat zadní dveře (jen když sundám SPZ a dostanu se k tomu nouzovému otevírání klíčkem), při stisknutí tlačítka vevnitř jen cvakne relátko a to je vše... Dálka neudělá vůbec nic. Zkusil jsem oddělat tapecírunk, ale vše tam vypadá ok, žádný konektor není odpadlý.. Zkusil jsem tedy měřákem změřit zda tam něco jde - jsou tam ale 4 kablíky a můj měřák spíš nefunguje než jo, něco ale na dvou kabelech bylo... Pokud by byl vadný motorek, lze ho nějak opravit? Jinak u předchozího majitele vše ok, přijedu domu a nefunguje, zákon schválnosti 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti