měls mu jít taky zatroubit

co to je za módu se zamykat ? v aute je kazdej silnej , nedavno jedu po dalnici zacinam predjizdet pomalu jedouci clio , jel jsem se soupravou nalozene 2 auta , koukl jsem do zrcatka v dalce jel sharan , tak jsem zacal predjizdet a kdyz jsem byl vedle clia tak jsem videl ve zpetnem blikani , pomyslel jsem si neco o č..... , normalne se zaradil a cekal , ten s tim sharanem dojel na moji uroven a zacal troubit , tak jsem si ho nevsimal a on najel prede me a zaslapl to , ja to strhnul ke svodidlum protoze skoro 6tunovou soupravu na petniku nezastavim a on to zkusil jeste jednou a pak pokracoval , na druhých svetlech jsem ho dojel tak jsem vylezl ze si s ním promluvim a kdyz jsem vzal za dvere tak samozrejme zamcene ale dival jsem se pres sklo do hlavně nejakeho bubinkače , tak jsem sednul zpet volal policajty ale ty prijely asi za pul hodiny a i kdyz jsem jel za nim tak mi ve meste zmizel . to abych zacal nosit 9mm a nevim co by rekly rodice (on uz asi nic ,protoze proti tomu by nemel sanci ) kdyz by ji znovu vytahl a ja se treba branil a pouzil svoji . predpokladam ze on mel plynovku .buceek07 píše:no tak sem se zamčel a troubil dál dokuď nepřišel až ke mě, ....
Já nejsem ten typ co by byl silák v autě, ale typek prostě zablokoval celou ulici a bylo mu jedno že tam čeká deset aut až se milost pán vyprdolí....prostě sem se opřel o klakson a poser sefoki píše:co to je za módu se zamykat ? v aute je kazdej silnej .buceek07 píše:no tak sem se zamčel a troubil dál dokuď nepřišel až ke mě, ....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 4 hosti