co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
JardaB
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od JardaB » 30.06.2011 22:06

Pastovic píše:To postak: Iluze si neděláš správně, ale co jinýho dělat...
Třeba se v někom pohne svědomí :wink:
Když jsem loni našel na dveřích řidiče zelený pruh, také jsem sepsal menší výzvu a vyvěsil ji v okolních vchodech. Nakonec se z toho vyklubala sousedovic holka...
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver
Obrázek

Yeshterr
Test driver
Test driver

Příspěvek od Yeshterr » 30.06.2011 23:18

Tak koukám, pošťáku, že moje hovna jsou proti tvýmu předku celkem hovno...ať mi nikdo netvrdí, že si tohohle při manévrování ten kokot nevšiml :nunu: :nunu: :nunu:. Jednou jsem náklaďákem při couvání porazil popelnici, ani jsem to nepoznal. Ale tohle a dle výšky to je osobákem, to už je sakra cejtit a slyšet! Jo, lidi jsou srabi. To je na panáka, ty vole to bych chodil napruženej snad měsíc a koukal jen po červenejch plechovkách :evil: .
Obrázek
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 01.07.2011 07:11

Yeshterr píše:ať mi nikdo netvrdí, že si tohohle při manévrování ten kokot nevšiml .
kdysi jsme byly na zahrade a sousedky sestra s peugeotem odjizdela . sousedka naproti mela navstevu a ty staly pred barakem s daihatsu . peugeot vyjizdel kolmo na ulici a vyjizdela tak dlouho az nacouvala do dveri daihatsu . rana to nebyla , ale takove zvlastni zduchnuti , tak jsem se ohledl a videl jak se peugeot rychle rozjizdi a daihatsu se houplo , sel jsem se podivat a videl jsem provalene dvere , tak jsem zazvonil na obe sousedky , ta volala sestre at se vrati , druha kdyz to rekla majiteli tak ten se rozbrecel protoze si celej zivot setrily a na duchod si koupily auto , kdyz sestra prijela tak na narazniku skoro nic nebylo (asi proto ze se to netrelo ale jen promacklo ) a rikala ze to neni od ni a podobny keci , nakonec to teda sepsaly ale jedna sousedka na me kouka skrs prsty a druha mi stale dekuje . kdybych nestal na zahrade tak by klidne odjela a duchodce by asi smejklo . a taky nebyl zadny listecek .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Yeshterr
Test driver
Test driver

Příspěvek od Yeshterr » 01.07.2011 08:41

foki: Tohle nechápu, že se ty lidi třeba už jen, když nemají trošku slušnosti, nebojí toho, že je při tom někdo uvidí, napíše si jejich RZ, dá to postiženýmu majiteli a ten jim to pak komplet objede klíčem....Jednou jsem stál u Mc´Donaldu u Mladé Boleslavi na parkovišti. Chlápek couval, najel do podvalu a rozsekal mu světlo. Chlápek od podvalu tam zrovna nebyl a tenhle xindl se rozhlížel, jestli ho při tom někdo viděl. Na to, že nás tam bylo asi 5, se stejně sebral, a na mojí otázku jestli to myslí vážně, že odjíždí neřekl nic, voroštoval to a byl fuč. Do prachu na střeše jsem si prstem v rychlosti napsal jeho RZ a když se asi o minutu pozdějc vrátil majitel, nadiktoval jsem mu jí. Doufám, že si ho našel a dal mu šeredně přes držku :nunu: . Lidi jsou fakt neomalený, přitom by stačilo tak málo...jednou jsem zastavil v Krči pod Thomayerkou na červený a prd, frajer mi to zezadu poslal do koule. Tak vylezu, jdu se mrknout do zadu a čekám, že frajer vyleze, udělá to samý a omluví se. Namísto toho ale jen napůl stáhnul okýnko a prej "co jééé?". V tu chvíli mi spadly červený rolety, tak jsem na něj spustil něco o zrzavym zmr*ovi z Teplic, co nemá vychování a jestli se laskavě v Teplicích při ťukanci nevystupuje a neomlouvá (tímto sorry, Tepličáci, bylo to myšleno na zcela konkrétní osobu :wink: ). Čuměl jak puk, měl tam celou rodinu, tak jsem na něj ještě zahulákal, že doufám, že ty jeho děti nebudou zmr*i po tatínkovi. V návalu vzteku jsem si všiml, že mu kape voda z chladiče, tak už jsem ho nechal být. Doufám, že se to hajzlovi kouslo na dálnici...
Obrázek
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS

VH123
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od VH123 » 01.07.2011 08:50

Vytočil jsem se svépomocí. Ve středu jsem na Fiestě vyměnil s menším vztekáním rameno, bylo to všecko zarezlý jak prase. Ve čtvrtek jsem to šel do garáže dodělat a věděl že musím dotáhnout tři šrouby, jako poslední šroub co zajišťuje kulák na těhlici. Samozřejmě ten poslední šroub jsem měl doma, protože jsem strhnul hvězdičku v hlavě a musel jsem zbrousit hlavu na chycení klíčem. Dotáhnul jsem ty dva, obhlídnul jestli nic nepřebejvá a vyrazil na zkušební projížďku. Pohoda jazz, udělal jsem obvyklé kolečko včetně terénní vložky a uprostřed projížďky mi vyskočil kulák z těhlice, to byl najednou odklon kola. Takhle zpocenej až na zadeli jsem dlouho nebyl... :?
Vojta

jimm
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od jimm » 01.07.2011 11:17

To pošťáku mohla udělat jaká si žena za pultem nebo blbeček v golfu co se někde předváděl a nebo něákej osmdesátiletej pták ohnivák :roll: :blee:
ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/

SilverGhost
Junior
Junior

Příspěvek od SilverGhost » 01.07.2011 12:16

postak píše:...Pak jsem si zal foťák, oblíknul se a šel jsem na obchůzku. Jedno auto jsem našel...
Tak to mi nedá, abych vám neřekl svoji zábavnou příhodu z natáčení.

To ke mně loni na podzim přišel jednou ráno nějaký děda a říká, že jsem mu před týdnem naboural při couvání auto :shocked: Na svých dveřích mi ukazoval slušnou promáčklinu velikosti tak 20x50cm. Jako důkaz ukazoval na mém nárazníku odřeninku 1x5cm , co tam byla už asi rok od nějakého šikovného parkujícího. A že prý mně viděl :wallbash:

Shrnu to, ale nebyla to úplná sranda a táhlo se to skoro půl roku:
- policie jeho podnět zpracovala a i když už na místě podle mně bylo jasně vidět, že je to pochybné, musel jsem na polici přijet a vše vysvětlovat. Včetně přesných výpovědí kdy jsem kam odjížděl atd... (btw policista sympatický tuningář s haldou pohárů na skříni :cooler: )
- dále se to předalo na město, kde si mně zase předvolali a po jednom odložení (zahraniční SC) jsem musel sám a posléze i před ním celou kauzu podrobně vysvětlovat - rozuměj v inkriminovaném dni popsat jak jsem odjížděl, odkud a kdy, jak jsem couval nebo necouval, zda je možné takto nacouvat, v kolik jsem odváděl děti do školy, jak mně viděl nebo mohl vidět a v kolik atd atd... Jako svěděk obdobně i manželka.
- naprosto drze se obrátil i na mou pojišťovnu a chtěl náhradu škody :dih: Tam jsem musel doložit rozhodnutí a pak už se s ním asi nebavili.

Jinými slovy super ztraceného času a nervů. Nebýt toho, že to byl fakt hňup, který měl navíc ve výpovědi rozpory, tak bych měl možná problém ještě větší, takto jsem byl "zproštěn". Bohužel on mně začíná i po vyřešení sporu dále obtěžovat různými vzkazy za stěračem, tak jsem zvědav, jestli z toho ještě něco nebude.

Chci jen říci, že kdyby někdo chtěl a vyhlídl si mně a trochu to propracoval, mám fakt velký problém i když jsem nic neudělal. :wallbash:
byl 2008-2012: firemní Ford Focus 1.8TDCi 85kW, r.v.2008 , Obrázek
Obrázek

Pastovic
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pastovic » 01.07.2011 15:07

Tak si ty lístky schovávej a pak to použiješ proti němu...stalking....by se asi divil idiot!
FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271
ObrázekObrázek

kozlow
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kozlow » 01.07.2011 15:26

jestli to není nějaký zhrzený milenec :mrgreen:
To máme křivé obvinění, lístky za stěračem .. no,ten pocit, že mi někdo pořád obchází auto.. to by mi asi leželo pořád v hlavě :nunu:

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 01.07.2011 16:08

Samé lepší příběhy z natáčení :bebng: Jak píše foki o tom dědovi, kterej na to daihatsu šetřil celý život a asi by ho omylo, kdyby foki nezareagoval tak jak zareagoval. Mimojiné si myslím foki, že ses zachoval správně, i když jedna ze sousedek se na tebe teď dívá skrz prsty :!: Zachoval bych se stejně, tomu věř, protože takové věci bych si v dané situaci taky všiml, a nebylo by mi lhostejno, že jedno auto couvá a druhé se houpe ze strany na stranu. :?

Mě to štve o to víc, že nemám havarijní pojištění a taky kvůli toho, že si auto nekupuju každé 3roky. Pro mě je to celkem velká investice. I když nemám auto na krásu, tak ho samozřejmě nechci mít otřískané jako nějaký vidlák. U nákupních center apod. parkuju vždy co nejdál, někde o samotě, nebo na kraji, stejně jako jsem stál teď před domem. Jak vidím, tak se mi to vyplatilo. Je asi lepší mít otřískané dveře, ale stát někde pěkně v chlívku. :dih: Prostě mě objížděl a netrefil se, nebo netrefila. Výzvy jsem vyvěsil včera na vchody, zatím se nikdo neozval, asi budu mít smůlu. Ještě jsem udělal jedno opatření a to že jsem zavolal do dvou autolakoven mých známých, kde jsem jim situaci popsal, kdyby náhodou přijel někdo namíchat buď barvu nebo chtěl opravit bok "červeného" auta.

SilverGhost a co se týče tvé příhody, tak věř tomu, že tohle bych neudělal, někoho křivě obvinit. Za prvé kvůli sobě, to je ten největší důvod a ani by mě to nenapadlo, to si piš. Jsem totiž zastáncem toho, že pokud chci, aby se někdo nějak choval, musím se chovat stejně. Tudíž odmítám hrát si na čestného člověka a být sám před sebou hajzl :!: Jinak podobný příběh mám, když problémová sousedka hned v přízemí si dělala z bytu průchodák, věčně bordel, ve vchodě smrad, věčně rozbité sklo od lahvi alkoholu apod. Napsal Jsem na městký úřád, podepsali to všichni sousedi, a pak aby si bral člověk dovolenou a mařil svůj čas po úřadech a ještě byl za debila, protože všechno otočila na mě a úřád stál ještě za ní :dih:

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 02.07.2011 17:17

Takhle jsem dopadl, koho to zajímá :totlsmile: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 83#p640183

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 02.07.2011 17:24

A když to protáhneš po dešti po Frýdeké mezi kamióny,tak to bude tak zchlistané,že to ani nepůjde vidět :mrgreen: :cooler:
Jinak dobrá práce :palec_nahoru:
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

jimm
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od jimm » 02.07.2011 20:07

Tempo je věčný já používám jedině tuto pastu a nedám na ní dopustit,ať si říká každej co chce :palec_nahoru:
ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/

SilverGhost
Junior
Junior

Příspěvek od SilverGhost » 02.07.2011 22:17

postak píše:Takhle jsem dopadl, koho to zajímá :totlsmile: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 83#p640183
:bravo22: :bravo22: :bravo22:
:palec_nahoru: :palec_nahoru: :palec_nahoru:
byl 2008-2012: firemní Ford Focus 1.8TDCi 85kW, r.v.2008 , Obrázek
Obrázek

n8w
Nováček
Nováček

Příspěvek od n8w » 03.07.2011 13:57

lucky.jack píše:Naposledy to byl pán, který přijel na výměnu oleje a při přebírání auta "zjistil", že mu chybí vrchní kryt na motoru. Přitom ho tam neměl a ani se na jeho motor nedělá. :nunu:
Hele a nema mechanik delat prohlidku auta se zakaznikem pred prevzetim(skrabance, chybejici casti atd)?..pokazdy kdyz jedu do servisu,tak to dalaj aniz bych jim to rekl(valousek). da se predejit nedorozumeni...
Chapu tebe,ale i lidi, kterejm se nezda jak s jejich autem bylo nakladano v servisu...jako je to tvoje auto,staras se o to(nekdy az moc) a pak se k tomu nekdo chova jako prase...
V tvym pripade to byl nejakej kkt,tak si ho setrel:)Asi mel dost divnej vyraz v xichtu,kdyz si mu rekl ze takovej kryt ani neexistuje:))
Focus ST 170 (2003)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“