Jak otevřít dveře když nejdou otevřit zvenku ani ze vnitř

Odpovědět
HanyRK
Nováček
Nováček

Jak otevřít dveře když nejdou otevřit zvenku ani ze vnitř

Příspěvek od HanyRK » 01.04.2009 11:15

ahoj, mam takoví problém, potřebuju se dostat na zámek ale dveře nejdou otevřít ani zevnitř ani z venku, už mam skoro rozebraný tapec.ale nevím jak se mam dostat na uvolnění zámku z boku ve dveřích.

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak otevřít dveře když nejdou otevřit zvenku ani ze vnitř

Příspěvek od foki » 01.04.2009 23:28

jsou srouby kolem dokola, a myslim ze tam memi dostatek mista abys je povolil .

jednou jsem neco podobneho resil a tak dlouho jsem tahal za vnitrni packu a soucasne za kliku az se to odevrelo .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

HanyRK
Nováček
Nováček

Příspěvek od HanyRK » 04.04.2009 21:05

ahoj, děkuju, že se mi někdo ozval. tapec. už je dole, ale jak dál, to netuším.
abych začal, jak se mi to stalo, ze mi to nejde otevřít...
na podzim mě začal zlobit zámek u spolujezdce a to tak, ať jsem zamykal klíčem nebo dálkou, tak se auto zamklo, ale hned se odemklo. přišel jsem na to, že to dělají dveře u spol. tak sem je zamkl ručně a vše bylo ok, vše se zamklo. při otevíráni se mi otevřelo vše krom spol. ty jsem musel otvírat ručně, ale šly. než sem se dostal k opravě tak už nešly otevřít vůbec. ani z jedny strany. jak sem se tu na fóru dočetl, tak to asi způsoboval koncovej spínač v zámku. pro mne celkem banalita na opraveni jen kdybych se dostal k zámku a otevřel dveře. náhodou nevíš, jestli se dají nějak odblokovat jinak? už sem taky vyzkoušel všechny možnosti i s tím taháním za obě strany, ale nic.tak jsem postupně začal rozebírat tapec. ale co pak? už to vidím, že zámek asi rozřežu a bude. ale moc se mi do toho nechce, ale nevím si opravdu rady. když už ani ty odborník přes fofo nevíš, tak už je to opravdu zlé. kdyby tě ještě něco napadlo, tak napiš. ahoj a dík za radu.

matys
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od matys » 05.04.2009 20:28

HahyRK...............mrkni na vlákno " Dvojité zamykání " .........třeba by Ti mohl někdo poradit. Přeji úspěch ..
FOFO 1,6 16V TREND 5HB r.v.2003 STŘÍBRO MOONDUST
Obrázek
Obrázek

HanyRK
Nováček
Nováček

Příspěvek od HanyRK » 07.04.2009 21:14

ahoj, už sem se díval,ale dík za radu každá rada vítána. zítra jedu na giagnostiku, tak snad tam něco zjisti.

StratoS
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StratoS » 04.05.2009 20:10

noo.. pokud se pokusis zamknout predni dvere pokud jsou otevrene nebo spatne zabouchle nejde to pokud to udelas centralem tak se zase sami otevrou. Me presne to same udelal manik v jednom servisu..tvrdil ze to porad nejak neslo zavrit, tak to silou zevnitr u ridice zamackl a zabouch (nemam dalkac) .Me se ten zamek s obtizema podarilo otevrit, ale sel divne ztuha slo to pres neco silou. A pak sem si vsim, ze prave nemel dovreny spolujezdcovi dvere. Mel sem problem i vtom ze mi zrovna haproval central tak jako zpouste lidi tady (asi nejaky studenak). Pak se mi taky kously dvere a neslo s tim nic zamek byl jakoby gumovy a porad zamceny. 2 dny sem vystupoval pres spolujezdce :) A kdyz sem byl u kamose a resily sme jak se do tech dveri dostat a ja byl nasranej ze budu muset rozsekac celej tapicirunk, praskl mi se spolujezdcovima dverma v ten moment se nejak vzpamatoval central, odemkl, neco venvitr se asi souplo zase do spravny polohy a uz je to OK otevrel sem i ty u ridice.
Sice sem neporadil jak se tam dostat, protoze sem se nastesti nedostal do tohodle stadia, ale zkus trebas pres draty jeste hnout natvrdo centralem v tech dverich a mozna to pujde bez nasili....
FoFo 1.8 TDDI 90PS combi 2001 Diamond White Obrázek

HanyRK
Nováček
Nováček

Příspěvek od HanyRK » 25.09.2009 15:46

ahoj,tak už sem to opravil je to tedy davno ale slo to.byl to boj ale preci tapec de sundat i kdyz sou dvere zavreny.ani se nezničily což sem rad.pak už to slo samo se zamkem ze vnitr sem tak dlouho lomcoval az se to nejakym zahadnym spusobem otevrelo.prepajel sem mikrospinac ale v tom to nebylo, tak sem koupil zamek 1000 kč. a je vse funkčni. kdybi to nekdo delal a nevedel jak na to tak popissu postup je to ale boj.ale da sa.tak zdar

perry81
Nováček
Nováček

Příspěvek od perry81 » 07.07.2011 09:00

HanyRK píše:ahoj,tak už sem to opravil je to tedy davno ale slo to.byl to boj ale preci tapec de sundat i kdyz sou dvere zavreny.ani se nezničily což sem rad.pak už to slo samo se zamkem ze vnitr sem tak dlouho lomcoval az se to nejakym zahadnym spusobem otevrelo.prepajel sem mikrospinac ale v tom to nebylo, tak sem koupil zamek 1000 kč. a je vse funkčni. kdybi to nekdo delal a nevedel jak na to tak popissu postup je to ale boj.ale da sa.tak zdar
Ahoj, mám úplně stejný problém. Ten zamykací čudlík je zamáčklý a nejde odemknout ani centrálem ani silou zevnitř. Bohužel to jsou dveře u řidiče. Jak jsi, prosím tě, sundal tapecírung, když nejdou otevřít dveře? Je tu v jiném vláknu pěkně udělaný návod, ale tam se píše, že jsou šrouby po obvodě dveří a k těm se nedostanu, když nejdou otevřít. Díky předem.

Toncek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Toncek » 07.07.2011 09:17

Mi se stalo něco podobneho.Nešly mi otevřit dveře spolujezdce ani zvenku ani zevnitř,ale nezustaly zamčene a podařilo se mi to otevřit tak,že jsem sundal zadni dveře,povolil 2 šrouby zamku přednich a poté jsem potahnul za vnějši kliku a bylo otevřeno. :D
Focus I sdn 1,8 16v r.v. 2001

Odpovědět

Zpět na „Focus - interier - 1998-2004“