Focus 1,8 TDCI 85KW při startu toci a třese se cele auto
-
NixnM
- Nováček

Focus 1,8 TDCI 85KW při startu toci a třese se cele auto
Ahoj uz mam delsi problem s autem kdyz chci nastartovat tak se roztrese cele auto a jako by nechtelo chytit na vsechny valce. Vstriky podle diagnostiky mam OK. Pak jsem zkousel přepad a u jednoho je vetši ale nic extra takhle to bylo i 2 roky z5. Dale jsem měl KO setrvačník a tak jsem ho celej vymenil za novej i se spojkou rovnou
. Myslel jsem ze to bude ono ale furt nic
při strau se proste jen trese a boucha obcas chyti jako by na 3 valce ale boucha to a pak se to vypne. Mechanik si uz nevi rady co stim. 
FF 1.8 TDCi 85KW 2003
-
NixnM
- Nováček

Re: Focus 1,8 TDCI 85KW při startu toci a třese se cele auto
Jeste jsem zapomel v aute je nevý filtr nevedel jsem jestli neni špinavej a jde tam proto malo palivat. Pokud by mel nekdo zapojeni cidla na rachlost nejake schema tak pls dejte link mam problem
pri zandavani převodovky jsem zavadil konektorem a z konektoru mam venku konektory a nevim jak maj bejt
dikes PS na konektoru jsou 3 kabely.
Take jsem zapomel ze ted po vymene spojky mi zacalo pres diagnostiku hlasit že čerpadlo paliva odpoejeno ale mam takovej pocit, že nemam čerpadlo paliva pouze vstřikovaci čerpadlo a stim sem nic nedelal
tak nevím 
Take jsem zapomel ze ted po vymene spojky mi zacalo pres diagnostiku hlasit že čerpadlo paliva odpoejeno ale mam takovej pocit, že nemam čerpadlo paliva pouze vstřikovaci čerpadlo a stim sem nic nedelal
FF 1.8 TDCi 85KW 2003