Na sprint mám slabé autoJasio píše:
Byl někdo zkusit ten sprint?
Já tam byl...Tvoje auto jsem tam videl, ale Tebe nelubec píše:Uvidíme sa tam s niekým![]()
![]()
Mal si mi napísať lístok za stieračtutys píše: Já tam byl...Tvoje auto jsem tam videl, ale Tebe ne
Jinak ja parkoval u tribuny "C" a dival se jak tam jezdi jedno modry Stecko s bilyma pruhama (taky slovak) a jeste jeden stribrnej....myslim, ze to byl dvoulitr. Jo a taky tam byl nekdo z Ostravy s černým FOFO (moc pěknej).
No to me nenapadlo....lubec píše:Mal si mi napísať lístok za stieračtutys píše: Já tam byl...Tvoje auto jsem tam videl, ale Tebe ne
Jinak ja parkoval u tribuny "C" a dival se jak tam jezdi jedno modry Stecko s bilyma pruhama (taky slovak) a jeste jeden stribrnej....myslim, ze to byl dvoulitr. Jo a taky tam byl nekdo z Ostravy s černým FOFO (moc pěknej).
to bolo toto ST 170....Martin-ove...tutys píše:Já tam byl...Tvoje auto jsem tam videl, ale Tebe nelubec píše:Uvidíme sa tam s niekým![]()
![]()
Presne ako hovoríš. Najprv som bol zašitý na bočnom parkovisku a až potom neskôr som to pichol bližšie, za to ST-čko:tutys píše: No to me nenapadlo....
Ty jsi stal hned za branou, ze? Pred Tebou bylo oranžový ST.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host