petrpetrpetr píše:Pokud rozumně nabídneš, prodám klidně moje v plné palběnecham toto, pokud se naskytme dobra koupe Rs, tak max jeste to.
co je rozumne ?
petrpetrpetr píše:Pokud rozumně nabídneš, prodám klidně moje v plné palběnecham toto, pokud se naskytme dobra koupe Rs, tak max jeste to.
3/4mil.foki píše:petrpetrpetr píše:Pokud rozumně nabídneš, prodám klidně moje v plné palběnecham toto, pokud se naskytme dobra koupe Rs, tak max jeste to.
co je rozumne ?
kdyz uz jsou za 600000 ?petrpetrpetr píše:
3/4mil.
Ani 600k bych nemel, pokud bych nestrelil to mojefoki píše:kdyz uz jsou za 600000 ?petrpetrpetr píše:
3/4mil.
Taky jaké mrdky a dovezené. To auto si udrží cenu, jen ty křápy se prodávají pod cenou.foki píše:kdyz uz jsou za 600000 ?petrpetrpetr píše:
3/4mil.
veny píše:já bych řekl, že to není zase až tak pravda... Tohle je hodně specifický auto a koupí si ho jen nějaký pacient... K tomu si vem ceny benzínu a jiné aspekty a moc potencionálních kupců se nenajde. To že se prodávaj mrdky za 600, dobře, ale i to je podle mě pro potencionálního kupce dobrý a cena okolo 3/4 mil je přehnaná. Tím chci říct že bych se nebál smlouvat o ceně
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host