Quickie - cinnost moderatora - hlasovanie

Moderátor:phofy

zbavit Quickieo funkcie moderátora

áno
2
3%
nie
69
97%

Celkem hlasů: 71

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Quickie - cinnost moderatora - hlasovanie

Příspěvek od Boban » 18.08.2011 17:39

veny nebereš některý slova až moc osobně ?
hele snažím se vysvětlit, že to co někomu příjde jako absurdní (tím to nemusí myslet zákonitě špatně) může někomu připadat absolutně v pořádku a přitom to nemyslí nikdo špatně a už vůbec né osobně.
Rozhodně nenarážím na nic a s ničím to neporovnávám a na nic nevzpomínám, upřímě řečeno já fakt už nevím o čem jsem ti kdy psal :oops: za to se omlouvám, ale já mám denně 90 lidí na starost a věř, že každý má nějaký rébus, prostě vyřeším a jdu dál, beru v potaz pouze realitu tohohle názoru a píšu jak to vidím já ve vztahu k moderátorovi tohohle fora.

Road
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od Road » 18.08.2011 17:46

Quickie to tady moderuje dle svych moznosti a sveho rozumu a myslim, ze spravne :palec_nahoru:
Jestli smazal nejake Klvysovi nadavky, tak tim lip, protoze kdyz ctu, jak ten dotycny clovek tady nadava a navazi se do clenu a rodin (ktere s tim nemaji nic spolecneho.... asi se moc nekdo diva na filmy z USA :roll: ), kteri do neho rypnou nebo ho popichuji, proc normalne nekoho neposle do riti???? 8O Jde to prece i normalne a ne hned urazky a nadavky, ktery tady Klvys predvadel. Ja si taky do nej rypnul, ale zle jsem to urcite nemyslel a tak to vse zacalo, par lidi si do nej rypnulo a uz to bral jako urazku na svou osobu.... beru, kazdy je jiny, ale myslim, ze mel moznost se vsemu zasmat a sejit se nekde treba na pivku a vsechno by bylo fajn :palec_nahoru: Jenze jak se tak divam, tak uz to zaslo fakt hodne daleko a ten kdo by se s nim chtel sejit, tak jen ten, co ma s nim nevyresene ucty za urazeni... :( Ja chtel tohle forum kvuli Klvysovym projevum opustit, ale nechal jsem se presvedcit, ze tohle forum je paradni a jsou zde super lidi, at je kazdy jaky je, ale jak zase ctu Klvysovi prispevky tak je mi jen zle :puke_r: Promin Klvysi, nic proti tobe nemam jako osobe, protoze kazdy je jinaci, ale tve nadavky co predvadis....ses mel uz davno chytnout za nos a vsemu se jen zasmat :cooler: A jestli chodis jen na sve vlakno a mrknout na navody atd. jak jsi psal, tak nereaguj na druhy a je to, ale to ty nesvedes, protoze musis mit vzdy posledni slovo... Nezastavam se ani jinych clenu, ani tebe, jen jsem pisnul svuj nazor a je celkem smutne, ze se tady na FORDU resi stale jen Klvys :blee:
Tak, napsal jsem svuj nazor a omlouvam se, ze jsem se tak rozepsal, ale nedalo mi to.... :nazdravi:
Subaru XV 2.0i AWD 110Kw
Ford Grand C-Max 1.6 Ti-Vct 77kW Gallery - prodáno
bylo Ford Focus II 1.6 Ti-Vct 85kw Gallery - prodáno
Obrázek

kasi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasi » 18.08.2011 18:39

..chci,aby zde Quickie zůstal nadále s námi :palec_nahoru: ..
je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia
Obrázek

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 18.08.2011 18:52

Klvys píše:Wape:jses tu kratsi dobu než ja a hraješ si tadyk jak nejvetsi znalec fora a podobně!!)

vim ze mi klvys neodpovi ale kdyby nemel hlavu aby mu neprselo do krku , tak by zjistil ze tu byl wape opravdu driv nez on . jo kdyby nebyly datumy v profilu .....
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 18.08.2011 19:04

Nechapu co se tady resi, Quickie ma proste sve nazory a svuj postoj tak jako vsichni ostatni, ja osobne sem s nim problemy nemel, jednou jsem mu napsal svuj nazor tim to pro mne skoncilo. Ono udrzovat forum zcela nestranne nejde.
Proste se s tim nekteri musi smirit.
Ja souhlasim s tim aby Quickie zustal na foru a ve sve funkci :)

Stela
Test driver
Test driver

Příspěvek od Stela » 18.08.2011 19:35

taky souhlasím aby Quickie zůstal
S-Max - 2.0 Duratorq TDCi 140 k, Titánium - 7 míst černá Panther
Na blbnutí a do práce: SMART FORTWO
Obrázek
Obrázek

Quickie
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Quickie » 18.08.2011 19:53

hoši ved ja nikam neodchadzam
..len nemusím ostat zelený

veny nemusel si sa mi ospravedlnovat.. nie som taky horkokrvny aby som sa hned urážal...
ale ked uz si sa, tak prijimam

klvys ma 7 dni BAN.. snad trochu vychladne.. schladte si hormony aj vy a forum moze pokracovat v priatelskej atmosfere bez urážok a osobnych invektiv..
:nazdravi:

Quickie
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Quickie » 18.08.2011 19:56

nedalo mi a pozrel som si vysledky hlasovania 8O
tak diky za podporu... som si myslel ze nebudem zeleny... :wallbash:

petulak
Test driver
Test driver

Příspěvek od petulak » 18.08.2011 20:14

Milinko píše:odvolat Quickieho?...ani náhodou :nnou:

SOUHLAS--- :palec_nahoru: :palec_nahoru: :palec_nahoru:
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback

petersbond
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petersbond » 18.08.2011 20:27

Quickie : Myslím, že všichni víme,co jsi zde udělal, děláš a nadále budeš dělat. :bravo22: :bravo22:
byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 18.08.2011 21:09

No nemůžu se v podstatě nijak vyjádřit, jsem tu holobrádek, nicméně jsem moderátorem na jiném foru, s úplně jiným zaměřením a znám tu nevděčnou práci moderátora, takže podle mě Quickie potřebuješ prostě na chvíli vypustit páru a i tak trochu asi pocítit podporu... Neznám podstatu sporu, ale nenechej si svoji nevděčnou práci (dělanou na úkor svého volného času) znechutit a bojuj dál :nazdravi: . Nikdy se nezavděčíš všem, ale pokud děláš svou moderátorskou činnost podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, což dle zdejších reakcí děláš, tak "vyklidni" a moderuj dál. :palec_nahoru:
Edit:
Teď jsem pročetl:
http://ford-focus.cz/forum/viewtopic.ph ... 20#p658203
Perfektně napsáno, já kdesi zahlédl docela divné posměšky spousty lidí na adresu klvyse, neznám celou jeho galerku, ale přišlo mi, že to už bylo přes míru vkusu a etiky. (klvysovy výroky jsem nečetl). Takže podle tohohle příspěvku jsi Quickie člověk na svém místě a perfektní prototyp nestranného moderátora. :gott:
Naposledy upravil(a) tym dne 18.08.2011 21:13, celkem upraveno 1 x.

veny
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od veny » 18.08.2011 21:12

Quickie píše: veny nemusel si sa mi ospravedlnovat.. nie som taky horkokrvny aby som sa hned urážal...
ale ked uz si sa, tak prijimam
:
Já dokážu přiznat chybu... Ale ty jsi to tady zase rozjel do zbytečnejch extremů, uznávám že jsem občas horká hlava, ale nikdy jsem nechtěl aby se to takhle nafouklo... Hele at se zeptáš kohokoliv s kým jsem mluvil, tak ti potvrdí, že až do toho smazání jsem to bral jedině s humorem... I zminovaný buzi je pouhopouhý vtip... Nebudu si ho tady obhajovat, nebavme se o tom prosím... jestli máš na něj nějaké dotazy tak klidně přes SZ... Nepatří to sem ted... I to že mi nadává beru od něj jako vtípek, s nadsázkou, rozhodně jsem si to nebral osobně... To co mě rozhněvalo byl prostě tvůj přístup k věci, kdyby jsi napsal aspon že pro nevhodný obsah smazáno a klvysovi dal warning, klidně i mě tak by jsme se tady o tomhle ničem nebavili... A to uznej a budeš u mě zase frajer... Jsme jenom lidi, o tom žádná

Bobane, já si tady právě nic osobně neberu... Jak někdo napsal jsou to jenom písmenka :ble2:

veny
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od veny » 18.08.2011 21:14

tym píše:No nemůžu se v podstatě nijak vyjádřit, jsem tu holobrádek, nicméně jsem moderátorem na jiném foru, s úplně jiným zaměřením a znám tu nevděčnou práci moderátora, takže podle mě Quickie potřebuješ prostě na chvíli vypustit páru a i tak trochu asi pocítit podporu... Neznám podstatu sporu, ale nenechej si svoji nevděčnou práci (dělanou na úkor svého volného času) znechutit a bojuj dál :nazdravi: . Nikdy se nezavděčíš všem, ale pokud děláš svou moderátorskou činnost podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, což dle zdejších reakcí děláš, tak "vyklidni" a moderuj dál. :palec_nahoru:
právě že podstatu sporu nezná většina lidí co sem napsala... Bohužel... Ale nevadí... Jak už jsem napsal vejš...

veny
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od veny » 18.08.2011 21:19

Road píše:Quickie to tady moderuje dle svych moznosti a sveho rozumu a myslim, ze spravne :palec_nahoru:
Jestli smazal nejake Klvysovi nadavky, tak tim lip, protoze kdyz ctu, jak ten dotycny clovek tady nadava a navazi se do clenu a rodin (ktere s tim nemaji nic spolecneho.... asi se moc nekdo diva na filmy z USA :roll: ), kteri do neho rypnou nebo ho popichuji, proc normalne nekoho neposle do riti???? 8O Jde to prece i normalne a ne hned urazky a nadavky, ktery tady Klvys predvadel. Ja si taky do nej rypnul, ale zle jsem to urcite nemyslel a tak to vse zacalo, par lidi si do nej rypnulo a uz to bral jako urazku na svou osobu.... beru, kazdy je jiny, ale myslim, ze mel moznost se vsemu zasmat a sejit se nekde treba na pivku a vsechno by bylo fajn :palec_nahoru: Jenze jak se tak divam, tak uz to zaslo fakt hodne daleko a ten kdo by se s nim chtel sejit, tak jen ten, co ma s nim nevyresene ucty za urazeni... :( Ja chtel tohle forum kvuli Klvysovym projevum opustit, ale nechal jsem se presvedcit, ze tohle forum je paradni a jsou zde super lidi, at je kazdy jaky je, ale jak zase ctu Klvysovi prispevky tak je mi jen zle :puke_r: Promin Klvysi, nic proti tobe nemam jako osobe, protoze kazdy je jinaci, ale tve nadavky co predvadis....ses mel uz davno chytnout za nos a vsemu se jen zasmat :cooler: A jestli chodis jen na sve vlakno a mrknout na navody atd. jak jsi psal, tak nereaguj na druhy a je to, ale to ty nesvedes, protoze musis mit vzdy posledni slovo... Nezastavam se ani jinych clenu, ani tebe, jen jsem pisnul svuj nazor a je celkem smutne, ze se tady na FORDU resi stale jen Klvys :blee:
Tak, napsal jsem svuj nazor a omlouvam se, ze jsem se tak rozepsal, ale nedalo mi to.... :nazdravi:
A pod tohle se se souhlasem autora rád podepíšu... Líp to tady nikdo nikdy nenapsal...

Hal9000
Test driver
Test driver

Příspěvek od Hal9000 » 18.08.2011 22:51

7 denní BAN je podle mě adekvátní řešení situace :bravo22: . Uvidí se zda vychladne a zanechá stylu svého jednání.
Quickie: tůto vlákno mi přijde trochu zbytečné, podle mě za vzniklou situaci nemůžeš. To že jsi to mohl řešit trochu dřív neznamená ze by mělo vyústit v nějaké hlasování. Z tvých příspěvků jsem trochu s tebou soucítil. Nemáš to jednoduché.

Zamčeno

Zpět na „Pokec“