Quickie to tady moderuje dle svych moznosti a sveho rozumu a myslim, ze spravne
Jestli smazal nejake Klvysovi nadavky, tak tim lip, protoze kdyz ctu, jak ten dotycny clovek tady nadava a navazi se do clenu a rodin (ktere s tim nemaji nic spolecneho.... asi se moc nekdo diva na filmy z USA

), kteri do neho rypnou nebo ho popichuji, proc normalne nekoho neposle do riti????

Jde to prece i normalne a ne hned urazky a nadavky, ktery tady Klvys predvadel. Ja si taky do nej rypnul, ale zle jsem to urcite nemyslel a tak to vse zacalo, par lidi si do nej rypnulo a uz to bral jako urazku na svou osobu.... beru, kazdy je jiny, ale myslim, ze mel moznost se vsemu zasmat a sejit se nekde treba na pivku a vsechno by bylo fajn

Jenze jak se tak divam, tak uz to zaslo fakt hodne daleko a ten kdo by se s nim chtel sejit, tak jen ten, co ma s nim nevyresene ucty za urazeni...

Ja chtel tohle forum kvuli Klvysovym projevum opustit, ale nechal jsem se presvedcit, ze tohle forum je paradni a jsou zde super lidi, at je kazdy jaky je, ale jak zase ctu Klvysovi prispevky tak je mi jen zle

Promin Klvysi, nic proti tobe nemam jako osobe, protoze kazdy je jinaci, ale tve nadavky co predvadis....ses mel uz davno chytnout za nos a vsemu se jen zasmat

A jestli chodis jen na sve vlakno a mrknout na navody atd. jak jsi psal, tak nereaguj na druhy a je to, ale to ty nesvedes, protoze musis mit vzdy posledni slovo... Nezastavam se ani jinych clenu, ani tebe, jen jsem pisnul svuj nazor a je celkem smutne, ze se tady na FORDU resi stale jen Klvys
Tak, napsal jsem svuj nazor a omlouvam se, ze jsem se tak rozepsal, ale nedalo mi to....