Tónovaná okna - kontrola od PČR přímo na silnici
- Road
- Člen klubu

Tónovaná okna - kontrola od PČR přímo na silnici
Tak to už je drsný, teď dávali ve zprávách, že PČR budou kontrolovat tónování nebo tedy spíš propustnost na oknech přímo na silnici
Říkali, že začnou v Moravskoslezským kraji. Ještě, že za to nejsou body.... Plánuji tónování snad na příští rok, ale stejně jenom na zadní část
Toho, koho chytí a budou mu to měřit, tak se pochlubte se zážitky, hlavně kdy a kde, ať víme, kde všude PČR s chytrým přístrojem řádí.... 
-
KUTY
Re: Tónovaná okna - kontrola od PČR přímo na silnici
no oni sa asi zameraju skor na "beznych ludi" pretoze kdejaka cernocerna tma da uplatok atd a pohoda...ale myslim, ze pokutu nemozu dat, skor ze ich pred nimi strhnes dole...teda ak ma niekto na bocnych prednych, na ostatnych moze byt a sadrokarton aj bez atestacie...ci ?
- Anduril
- Test driver

Imho veskere doplnky a soucasti na aute musi byt schvalene. Tzn. i zadni folie maji atestaci. Pokud nemaji, nemaji na aute co delat. Pokud ale ten tvuj sadrokarton bude mit atest, pak ho vzadu klidne muzes mit, mira zatmaveni neni vzadu omezena.
-
frantik.17
- .

- Kontaktovat uživatele:
...slibovali že mu hráli....bude to pak jako s HIDkama.....jenom se udělalo bu bu bu, a já mám pocit, že jich jezdí čím dál tím víc.. 
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
-
KUTY
Anduril: a nalepka (napr. focus klubu) cez cele zadne sklo ma atestaciu ?
ich trapia najviac predne bocne a zvlast ak su brutalne cierne...ak na nich nemas nic, zvysok ich az tak nezaujima...
zbytocne polemizovat, ak sa im to nebude pacit, strhnem to a idem dalej...vzadu si necham, atest mozem dolepit (karticku mam)
ich trapia najviac predne bocne a zvlast ak su brutalne cierne...ak na nich nemas nic, zvysok ich az tak nezaujima...
zbytocne polemizovat, ak sa im to nebude pacit, strhnem to a idem dalej...vzadu si necham, atest mozem dolepit (karticku mam)
- Anduril
- Test driver

Nema..to snad vis sam neKUTY píše:Anduril: a nalepka (napr. focus klubu) cez cele zadne sklo ma atestaciu ?
Je jasne, ze jde hlavne o ta predni skla. Celkova (tzn i s tovarnim zatmavenim) min. propustnost na predku je tusim 70%, pokud to bude mene, neni to legalni. Ale kdyz bychom to brali dusledne, tak i zadni musi byt schvalena.
- Zdwora
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Chtel bych videt jak budou policejni hlidky vybaveny certifikovanym a radne zkalibrovamym mericim zarizenim 
Naposledy upravil(a) Zdwora dne 25.08.2011 21:53, celkem upraveno 1 x.
- pbjun
- Test driver

No vzhledem k tomu, ze sem tonoval tak, aby byly legalni tak mi to celkem neva
atest mam vsude a na predku mam 72% propustnost coz je pohoda a dokonce kdyz me chteli na STK kdysi vydrbkat tak prisli s merakem a smula propustnost byla splnena
tak at merej jak chtej. Jinak zadni okna si muzete zaklepat treba plechem je tam jedina podminka a tou jsou obe vnejsi zpetna zrcatka 
- Road
- Člen klubu

No davali to znovu v televizi a hrozili pokutou az 10tis.
A ano, pujde jim hlavne o ty, co maji zatmaveny predni bocni okna.
No jsem zvedavej, kdo sem jako prvni napise, ze ho zastavili....
A kdyz budou nekoho stavet, tak snad jen ty, co nemaji skvele auto FORD!!!
PS: sorry, spatne jsem se vyjadril, myslel jsem tim, ze chci nechat tonovat nejen zadni okno, ale i zadni bocni okna
ale snad az pristi rok 
A ano, pujde jim hlavne o ty, co maji zatmaveny predni bocni okna.
No jsem zvedavej, kdo sem jako prvni napise, ze ho zastavili....
A kdyz budou nekoho stavet, tak snad jen ty, co nemaji skvele auto FORD!!!
PS: sorry, spatne jsem se vyjadril, myslel jsem tim, ze chci nechat tonovat nejen zadni okno, ale i zadni bocni okna
- Wapelinhu
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No já chtěl taky dodělávat tonovani na prednich oknech. Ale vzhledem k tomu, že tam je už tonovani z vyroby ( ikdyz jen malinko) + ted co bylo ve zpravach tak na to asi kašlu.. Navíc ani nevím jestli bych tam ty folie na to ,,origo,, tonovani mohl dat 
Ford Focus Titanium, 5dver., 1.6 TDCI, 80kw., rv. 2008, černá metalíza

předchozí auto: ford focus 1.8D., 66KW., r.v 2000., třídvéř

předchozí auto: ford focus 1.8D., 66KW., r.v 2000., třídvéř
- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Proc nezacnou tam kde je takovych nejvice? Stredocesky kraj a pak smerem do stredu
a podle znacek: audi, bmw, mercedes, ... to pak budu moct jeste chvili jezdit nez na me prijde rada 
- ZonixX
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
na silnici nic neriesit, s priestupkom nesuhlasit - nech pekne krasne predaju udajny priestupok do spravneho rizeni.. tam ich kdokolvek rozseka na drobne
Fiesta ST180 '16 Stage 4
Honda Civic FK2 '10
ex: Honda Civic EP2 '02, Nissan 350Z '06, Ford Ka '01, Mondeo ST200
Honda Civic FK2 '10
ex: Honda Civic EP2 '02, Nissan 350Z '06, Ford Ka '01, Mondeo ST200
- pbjun
- Test driver

Vsak ja mam tonovane vsechny krom celniho skla. Tonovane to byt muze, ale musi byt atest nalepka atest karticka a musi to odpovidat predpisum coz je 72% propustnost prednich bocnich skel.
- tym
- Test driver

No to je rada.ZonixX píše:na silnici nic neriesit, s priestupkom nesuhlasit - nech pekne krasne predaju udajny priestupok do spravneho rizeni.. tam ich kdokolvek rozseka na drobne
- Marťas
- Test driver

Pravda
...
Kazdopadne 1000kc navic za spravni rizeni. Nicmene budu rad, kdyz me zastavi...rad bych si tu masinku prohledl zblizka
. Okna mam zatmavene od vyroby a jen vzadu, tak by me zajimalo, jakou ma propustnost tohleto "tovarni" zatmaveni...
Kazdopadne 1000kc navic za spravni rizeni. Nicmene budu rad, kdyz me zastavi...rad bych si tu masinku prohledl zblizka

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam