Brácha si koupil fábku combi s tím "perfektním tříválcem"...a to je vždycky smíchu když začne tak vážně tvrdit,jak jede skvěle i naložená
  Brácha si koupil fábku combi s tím "perfektním tříválcem"...a to je vždycky smíchu když začne tak vážně tvrdit,jak jede skvěle i naložená  To auto nejede ani prázdný,natož naložený,ale když on holt na něj nedá dopustit
 To auto nejede ani prázdný,natož naložený,ale když on holt na něj nedá dopustit 

Brácha si koupil fábku combi s tím "perfektním tříválcem"...a to je vždycky smíchu když začne tak vážně tvrdit,jak jede skvěle i naložená
  Brácha si koupil fábku combi s tím "perfektním tříválcem"...a to je vždycky smíchu když začne tak vážně tvrdit,jak jede skvěle i naložená  To auto nejede ani prázdný,natož naložený,ale když on holt na něj nedá dopustit
 To auto nejede ani prázdný,natož naložený,ale když on holt na něj nedá dopustit 

A vždycky na semaforu klimu vypnul aby se rozjel
 A vždycky na semaforu klimu vypnul aby se rozjel  

...se prej říká, ale na to, že už sem jich pár vystřídal, se mi to zatím nestalo. Prisahám bohu, Kefalín, prisahám baťku
 ...se prej říká, ale na to, že už sem jich pár vystřídal, se mi to zatím nestalo. Prisahám bohu, Kefalín, prisahám baťku  

budou tvrdit,že das auto je etalon tříd
 budou tvrdit,že das auto je etalon tříd  Já netvrdím že jsou to špatný auta,ale pořát mám pocit že jim lezem do prdele
 Já netvrdím že jsou to špatný auta,ale pořát mám pocit že jim lezem do prdele  Logicky si nebudu kupovat pasáta za 800000.kč abych si k tomu ještě musel dokupovat plno věcí co mají jiný značky v základu,fábie to samý,prej rodiný auto
 Logicky si nebudu kupovat pasáta za 800000.kč abych si k tomu ještě musel dokupovat plno věcí co mají jiný značky v základu,fábie to samý,prej rodiný auto  tak akorát pro somálce z třívalcem z původem ještě z favorita.Já jsem hrdý že jsem čech ale tvrdit že das auto je české  :puke_r:Felície to je ještě poslední mohykán škodovky,která nemůže že ji komunisti takhle nechali hlavně V 70.letech znehodnotit
 tak akorát pro somálce z třívalcem z původem ještě z favorita.Já jsem hrdý že jsem čech ale tvrdit že das auto je české  :puke_r:Felície to je ještě poslední mohykán škodovky,která nemůže že ji komunisti takhle nechali hlavně V 70.letech znehodnotit 

Mne sa to tento pondelok stalo prvykrat ze som musel presedlat z mojho fordika do kolegovho Golfa, proste to neslo dalej pokracovat do prace. Po navrate z prace som objavil tu strasnu zavadu - nejakym zazrakom sa mi povolili vsetky matice na jednom kolese a to sposobovalo silne vibracie auta ked som dvihol nohu z plynuYeshterr píše:...to radši Fordem tam a vlakem zpátky...se prej říká, ale na to, že už sem jich pár vystřídal, se mi to zatím nestalo.

. Tak si radši omrkni i zbylý tři kola, buhví kdo o ně měl zájem...
 . Tak si radši omrkni i zbylý tři kola, buhví kdo o ně měl zájem...

To som hned spravil. Zaujem o moj srot nemal nikto, to som bol asi troska slabsi ked som osadzoval kolesa po lakovani brzdicovYeshterr píše:Tak si radši omrkni i zbylý tři kola, buhví kdo o ně měl zájem...

. Aspoň že tam měl ty pojistný matky, furt ho to vyšlo levnějc než shánět nový 17"
 . Aspoň že tam měl ty pojistný matky, furt ho to vyšlo levnějc než shánět nový 17"

....to snad ne
 ....to snad ne   
   ....to bych je poslal do piče a ať mi to zase radši povolí a utáhl bych si to sám
 ....to bych je poslal do piče a ať mi to zase radši povolí a utáhl bych si to sám  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host