Dnes jsem měnil pylový filtr a ejhle problém. Na pylovém filtru myší hnízdo a dost velký. Takže jsme si do auta pouštěli myší smrady! Ale kupodivu to cítit nebylo (a že myšina je pěknej smrádek), takže filtr asi dost dobře filtroval.

Fotku jsem si samozřejmě udělal, ale teď nemohu stáhnout, tak snad jindy.
Kvůli hnízdu jsem začal rozdělávat celou mřížku pod oknem z gumy-plastu, takže nejdřív stěrače ven. Samozřejmě sundat nešly, takže přes stahovák a i s ním jsem měl co dělat. pak jsem vycvakával a na obou stranách se kolíčky urvaly. Zůstaly jen uprostřed. Nakonec mi zbyl ten prostřední co drží obě mřížky. Bohužel jsem nevěděl, že tam je vrut a tak jsem tak rval, až jsem urval kus gumy pravé mrížky (stojím proti čelnímu sklu). Celé jsem to doklopil a vysál. Kudy se tam dostaly nevím. Vlevo je okousaná tak jakoby látka na plastu, kterej odděluje prostor filtru a motoru. Až bude foto - uvidíte. Tam ale zřejmě přišly na to, že je to špatná cesta.....
Dost by mě zajímalo, jak dlouho tam to hnízdo bylo a jak dlouho se myši vozily.
Dosud jsem vyměňoval filtr jen nadzvednutím mřížky, asi jako většina z vás. Ale dnes nemilé překvápko, který mi výměnu dost prodloužílo.