co vas v posledni dobe vytocilo
- Pastovic
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Víkendová návštěva ségry z Londýna...vzal jsem si volno v práci že se pojede někam na výlet...nejelo se. Koupil sem ji knížky jako dárek...taky o ničem. A dnes sme byli s otcem na obedě a vezu ji domu fofem a před domem zatahuje okno a najednou rana jak z děla a mrd mrd a zadní okno nejde nahoru. Takže super odpoledne, kdy jsem se pokoušel něco vyřešit rozděláním obložení atd. Přišli jsme s tchánem na to že to horní lanko co je přichyceno nahoře na konci dveří je vytržené...jenže i když jsme ho tam dali tak stejně zas vystřelilo, a na druhy dveře už sem neměl silu rozdělat abych zjistil co kam vede a jak to tam je vlastně vyřešeny. Takže auto stojí na dvoře, folií obtáhly okno (kdyby chcalo) a čeká na zítra na kámoše až si pro něj přijede a nějak to vyřeší protože jsem až do 18hod v práci. No a tímhle bych vás chtěl poprosit jestli by mi to mohl někdo popsat. Motorek funguje, lanka utrženy nejsou jen něco plastovyho jsem našel na spod dveří. 4500Kč za stahovačku fakt dát nechci. A co jsem tu tak četl tak se sere nějakej ten mechanizmus co drží okno nebo motorek.
FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

- Cowley
- Zkušený
Ad povinny ruceni: pokud auto stoji na soukromym pozemku a nepouziva se, neni treba povinne ruceni platit (dokonce nemusi byt ani registrovano). Tzn. pokud treba bylo auto po prevodu v servisu, pojistovne by melo stacit mistoprisezne prohlaseni ze vozidlo nebylo pouzivano k provozu na pozemnich komunikacich. Samozrejme je vhodne, kdyz v te dobe neni zadnej zaznam o opaku, jako treba fotka z radaru 

- miki21
- Test driver
To bych až tak netvrdil.Vozidlo,pokud je přihlášeno k provozu na pozemních komunikacích musí mít uzavřené povinné ručení.Jediná výýjímka je,pokud jsou značky uložené v depozitu.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- Cowley
- Zkušený
pokud jsou znacky v depozitu, je to uplne bez diskuse. Ale prave ve vyse uvedenych pripadech se da uplatnit i prohlaseni o tom ze vozidlo nebylo provozovano. Samozrejme v pripade vetsi poruchy (viz tech 46 000) se vyplati dat znacky do depozitu, aby to byl sichr.
- pzi
- Test driver
Dneska jsem volal a zjišťoval info co se dalo, bylo mi zděleno, že kdy když jsem nebyl vlastníkem mám zaplatit, že mám náhradu pak požadovat na bývalém majiteli,auto bylo odhlášeno na základě jiné kupní smlouvy než je ta moje a nikoho jiného na pojišťovně nevedou jako vlastníka než mě a původního majitele.
Má vůbec se něčeho domáhat? někde běhat atd.myslím si ,že zato mi to nestojí, jenom doporučuji se zeptat na pojištovně když se auto koupí, jestli je to auto pojitěné a do kdy bylo.
Má vůbec se něčeho domáhat? někde běhat atd.myslím si ,že zato mi to nestojí, jenom doporučuji se zeptat na pojištovně když se auto koupí, jestli je to auto pojitěné a do kdy bylo.
C max 1.8 flexifuel titanium
Fiesta 1.4 Ghia
Škoda Rapid spaceback 1.0tsi 81kw
Bol Ff1 combi St 170
Bol Ff1 combi tddi colorado
Bol Ff1 sedan
Fiesta 1.4 Ghia
Škoda Rapid spaceback 1.0tsi 81kw
Bol Ff1 combi St 170
Bol Ff1 combi tddi colorado
Bol Ff1 sedan
- solfan
- Test driver
tomu sa hovori vymozitelnost prava...vedia ze ty na vine nie si, ale si jediny po ruka, tak ta domrdaju...ach jo...
ja s vymozitelnostou prava mam tiez skusenost: chlapik mi mal nieco robit na dvore, vzal zalohy, nieco spravil a potom sa na to vyprdol a prachy nevratil, postu neprebera a dalej si spokojne podnika...a pravnik mi povedal, ze musim postupovat opatrne, lebo ma este moze zazalovat za krive obvinenie... (ak by niekto vedel poradit, uvitam
)
takze asi tak to tu chodi.
ja s vymozitelnostou prava mam tiez skusenost: chlapik mi mal nieco robit na dvore, vzal zalohy, nieco spravil a potom sa na to vyprdol a prachy nevratil, postu neprebera a dalej si spokojne podnika...a pravnik mi povedal, ze musim postupovat opatrne, lebo ma este moze zazalovat za krive obvinenie... (ak by niekto vedel poradit, uvitam

takze asi tak to tu chodi.
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

- bertikcertik
- Junior
Jestli Ti to za to stojí, si musíš odpovědět sám. Já Ti jen mohu poradit, jestliže máš správně a dobře sepsanou kupní smlouvu, nemá ČKP šanci uspět ani u případného soudního sporu. Samozřejmě čerpám pouze z několika indícií, které tu zazněly. Tebe minulost v tomto případě nemusí zajímat, bez ohledu, co na Tebe na pojišťovně zkouší. Ty jsi povinen mít sjednanou (platnou) pojistku v době nabytí hmotné věci a tak ve Tvém případě bych se spíše obával, jak píšeš, že přepis byl hotový dříve, než jste nějakou kupní smlouvu zhotovili. V tomto případě už tato smlouva řeší spíše případné garance a další závazky z prodeje plynoucí apod. než novým majitelem nabytí hmotné věci ve sporu vůči pojišťovně. Neznám text následné kupní smlouvy, kterou jste sepsali, ale být původním majitelem, tak se pokusím s Tebou "vykývat" (i když to sem nerad píšu
) na ústní dohodu a následný datum zhotovení převodu na nového majitele, tj. Tebe. Do této doby bych to pravděpodobně neukecal a šlo by to za mnou.

Pořiď si Focus a pocit z jízdy okus.
Je dobré mít v životě i chvíle, kdy nespěcháme ...
Je dobré mít v životě i chvíle, kdy nespěcháme ...
- Sobull
- Zkušený
Doprdelepráce. Přijímám jakékoli (i nehumání) návrhy na konečné řešení kočičí otázky. Tohle už fakt není možný...
PS: Střílet je nebudu, je velké riziko, že by to někdo viděl.
PS: Střílet je nebudu, je velké riziko, že by to někdo viděl.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- Hal9000
- Test driver
Parkovat v garáži, ale to ti asi nepomůže 

- miki21
- Test driver
Přivazovat při parkování ke každému kolu ostrého vlčáka. 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
- Sobull
- Zkušený
Doma 4 auta... tak to máme bratru 16 vlčáků 

FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- pbjun
- Test driver
Jedine co na ne plati je voda - jakmile vyleze nahoru tak slejt kyblem vody, pak uz je jen jedno reseni: cici tu mas salamek a nebo cici pod hlavou dolu... Taky resime a to mame jednoho kocoura ktery rad sedava mladej na aute a kurvi lak...
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
už se to někde řešilo, co lví trus?
Fotr má na takové věci vzduchovku.
Fotr má na takové věci vzduchovku.
- Zemča
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
já na to mám Vendy a zabírá to, kočky se domu vyhýbají obloukem, blíž jak metr k plotu nejdou 

je: Kia Rio 1,4 16V Play, 71kW, 2011
byl: Ford Focus Combi 1,8TDDi, 55kW, 2001
byl: Fiat Tempra 1,9TD, 66kW, 1993
byl: Ford Fiesta, 1,1i, 37kW, 1993
byl: Trabant 601s de Luxe, 19kW, 1986
https://www.ermail.cz/link/maemVJJcYjNlT ... lVN2ClVjmV
byl: Ford Focus Combi 1,8TDDi, 55kW, 2001
byl: Fiat Tempra 1,9TD, 66kW, 1993
byl: Ford Fiesta, 1,1i, 37kW, 1993
byl: Trabant 601s de Luxe, 19kW, 1986
https://www.ermail.cz/link/maemVJJcYjNlT ... lVN2ClVjmV
- Sobull
- Zkušený
Obvykle to udělaji v noci. Se snad chodí mrouskat na ty auta...
Tak jedině ty lví hovna, ale kde se to proboha nechá sehnat?
Tak jedině ty lví hovna, ale kde se to proboha nechá sehnat?

FFII kombi 2,0TDCI, 2006