Mas pravdu, na krytech skrinek zespodu by melo byt spravne cislovani.Fuks píše:Tak už mám jasno.Mám to úplně přesně jak jsem psal. Dokonce je to na vnitřní straně krytu pojistek
Mám facelift r.v. 2003, ale myslím ,že je to u všech stejný
![]()
zásuvka - zapalovač
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
Fuks
- Zkušený

- jojo
- Nováček

CHLAPI DIKY, TED JSEM AZ DORAZIL Z CHATY A SEDAM K NETU - PROBLEM JSEM VYRESIL SAM (!!!! - TO CUMIM, I MANZELKAFuks píše:Tam se nespletlipelen píše:Mas pravdu, na krytech skrinek zespodu by melo byt spravne cislovani.Fuks píše:Tak už mám jasno.Mám to úplně přesně jak jsem psal. Dokonce je to na vnitřní straně krytu pojistek
Mám facelift r.v. 2003, ale myslím ,že je to u všech stejný
![]()
-
AdsBot [Google]
- Junior

- PAJA
- Nováček

Kroupa píše:To je pravda, ale jen když se ppřidává tažný zařízení.Od zapalovače se bere napájení.Miky píše:Jen pro doplneni: pojistka byva i v konektoru (samci), ktery se zastrkava do teto zasuvky.
To slyším poprvé!! Proč by se od zapalovače bralo napájení?? K čemu?? Všechno mají vzadu, taky jsem si ho nechával dodatečně montovat a dopředu vůbec nešli.
Ford Focus combi, 1.8 16V, rok 11/99 tmavě modrá metalíza.
-
AdsBot [Google]
- Junior

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Zapojeni zasuvek je dvoji, 7 a 13 koliku:Kroupa píše:Taky nevím ale je to na těch německých zásuvkách.Oni mají víc kolíků.Je to originál instalace od německýho Forda.
http://www.karavan.cz/elektro_karavanu.htm
-
AdsBot [Google]
- Junior

- MIROMEN
- Junior

Prosim o POMOC.Dnes jsem chtel vymenit zarovicku podsviceni zapalovace a protoze jsem nesehnal vhodny drat tak jsem misto radia demontoval kryt pod volantem a zarovicka se mi podarila damontovat tak ze vystrelila i s kontaktem a myslim ze cernou objimkou a zkoncilo to nekde ve stredovem panelu.Takze zustal drat ukonceny kontaktem.
1.nevite kde se to da sehnat nebo nema to nekdo
2.kolika vatova ta zarovicka je(pri vystrelu jsem to nepostrehnul,ale asi 2waty ne?)
1.nevite kde se to da sehnat nebo nema to nekdo
2.kolika vatova ta zarovicka je(pri vystrelu jsem to nepostrehnul,ale asi 2waty ne?)
FOCUS 3 FL Titanium 1.5EB
- berki
- Nováček

- berki
- Nováček

No nedalo mi to a zbehol som som ešte dole pred blok s baterkou a skontroloval to so zapalovačom s ocovej firmenej fabie,poistku neodpalilo,taže fajn.Uz len tu žiarovku vymeniť alebo može tam byť porušný nejaký kontakt abo niečo,ked to raz svietilo a raz nie?Po odstránení plastu z pod volanta sa tam dostanem?Lebo na tu demontáž rádia si nejak netrúfam.