žárovky - info v 1. príspevku
- Giggo
- Zkušený

Re: žárovky
Objednávat dvoje se nevyplatí, protože by Ti pak už mohli napařit DPH (hodnota překročí 23€).
Jinak v čočkovejch světlech je bude brzo mít Milan86, kterej si je už objednal, takže pak snad podělí o zkušenosti.
Objednávat z DX a platit kartou skrze i-net se nemusíš bát. DX využívá k zaplacení Paypal, což je mezinárodně uznávaná firma na tydle platby. Když budeš platit přesměruje Tě to na šifrovaný stránky paypalu, kde zadáš svoje údaje a ten pošle peníze DX. Nemusíš se tedy bát, že bys zadával údaje ze svojí karty nějakejm Číňanům.
Jinak v čočkovejch světlech je bude brzo mít Milan86, kterej si je už objednal, takže pak snad podělí o zkušenosti.
Objednávat z DX a platit kartou skrze i-net se nemusíš bát. DX využívá k zaplacení Paypal, což je mezinárodně uznávaná firma na tydle platby. Když budeš platit přesměruje Tě to na šifrovaný stránky paypalu, kde zadáš svoje údaje a ten pošle peníze DX. Nemusíš se tedy bát, že bys zadával údaje ze svojí karty nějakejm Číňanům.
Mondik IV. 2011 2.0 TDCi 120kW
dříve FoFo II. 2006 1.6 TDCi 80kW@106kW
-
Milan86
Souhlasim s Giggolem
PayPal je dobrej, díky za něj jinak bysme měli prázdné karty už dávno
Já taky nemam rád placení a vůbec kupování přez net, ale todle je v poho a jestli přijdou žárovky ta to bude úplně super
Jinak co s čočkama přesněji ? Já je ma čočku a ty Philips co mam nesvítí tak bíle jak jsem myslel a proto jsem sáhl po těchto a hned jak je tam nahodim napíšu

Jinak co s čočkama přesněji ? Já je ma čočku a ty Philips co mam nesvítí tak bíle jak jsem myslel a proto jsem sáhl po těchto a hned jak je tam nahodim napíšu
- C-Maxis
- Zkušený

Ja chapu, ze nekomu se moc nechce "jakkoli" pouzivat kartu pro placeni pres net. Primo kartou bych neplatil ani ja, ale DX a Paypal mam a pouzivam.
Na PayPal mam prirazenou kartu od mBank a ta karta ma porad zakazany transakce po netu, resp je tam limit O (nula). Dokonce jsem si skvelou funkcnost vyzkousel (moji blbosti). Koupil jsem na DX, presmerovano na PP, login, heslo ok, jen platba porad nechtela probehnout. Proste jsem zapomel zvysit ten limit
. Takze u mBank nastavit limit na nakup +100 kc a znovu na PP. Zaplaceno a do minuty ta platba je videt na karte v nezauctovanych...
Navic na PP mam prirazenou kartu, kterou normalne nepouzivam pro placeni u pokladny..
Na PayPal mam prirazenou kartu od mBank a ta karta ma porad zakazany transakce po netu, resp je tam limit O (nula). Dokonce jsem si skvelou funkcnost vyzkousel (moji blbosti). Koupil jsem na DX, presmerovano na PP, login, heslo ok, jen platba porad nechtela probehnout. Proste jsem zapomel zvysit ten limit
Navic na PP mam prirazenou kartu, kterou normalne nepouzivam pro placeni u pokladny..
-
Paja-ja
- Nováček

Před časem jsem se s švagrem bavil o žárovkách a on projevil zájem o výše zmiňované Philips DiamondVision. Objednal jsem mu je za těch 16.51 USD. Včera došly a dnes jsme je vyzkoušeli na jeho fabii. Už při rozbalování nám bylo jasné, že něco nehraje - průhledné plexi na krabičce by měly být každé jiné - zrcadlově obrácené. V našem případě u "Philipsů" asi zrovna jeden typ došel a tak na tom druhém museli trochu seříznout rohy, aby vůbec šlo zboží zabalit.
Popis na patici je skoro nečitelný - srovnání NightGuide (napravo), jasně viditelný rozdíl kvality zpracování např. otřepy
rozdílné provedení výlisků, pochybuji, že u philipsu mají rozdílné lisy na jednotlivé řady
a špatné sesazení - krycí plech nakřivo
Zatím jsme se nedali odradit a žárovky jsme namontovali.
Vyzkoušeli jsme nejdříve jen jednu pro porovnání s původní tungsramkou - na první pohled je světlo jasnější těch 5000K to asi nebude, ale také světlomet citelně více "topí" a je od něj cítit zápach.
Vyměnili jsme i tu druhou stranu a vyrazili na zkušební projížďku.
Na první pohled jsou obrysy "hokejek" rozmazané a je vidět, že světelný tok není správně nasměrován. Chvílemi mám pocit, že snad jedu jen na DLR ledky. Když to srovnám s mými NightGuide, tak je to triskní propadák (pravda sice nevyšly jen na 300,- ale zase svítí perfektně).
Po vypnutí světel trvalo snad 15 minut, než světla trochu vychladly a žárovky šly vyměnit za původní tungsram. Nevěřím tomu, že mají jen 55W.
Takže když to v kostce shrnu - ty tři stovky sice není moc, ale v tomto případě vyletěly komínem.
Jsem na 100% přesvědčen, že v našem případě se jedná o asijský padělek.
to "Giggo" - pořád si myslíš, že jsem skeptik?
Vyzkoušeli jsme nejdříve jen jednu pro porovnání s původní tungsramkou - na první pohled je světlo jasnější těch 5000K to asi nebude, ale také světlomet citelně více "topí" a je od něj cítit zápach.
Vyměnili jsme i tu druhou stranu a vyrazili na zkušební projížďku.
Na první pohled jsou obrysy "hokejek" rozmazané a je vidět, že světelný tok není správně nasměrován. Chvílemi mám pocit, že snad jedu jen na DLR ledky. Když to srovnám s mými NightGuide, tak je to triskní propadák (pravda sice nevyšly jen na 300,- ale zase svítí perfektně).
Po vypnutí světel trvalo snad 15 minut, než světla trochu vychladly a žárovky šly vyměnit za původní tungsram. Nevěřím tomu, že mají jen 55W.
Takže když to v kostce shrnu - ty tři stovky sice není moc, ale v tomto případě vyletěly komínem.
Jsem na 100% přesvědčen, že v našem případě se jedná o asijský padělek.
to "Giggo" - pořád si myslíš, že jsem skeptik?
F1 2003 1,6 combi Silver Mondust
-
frantik.17
- .

- Kontaktovat uživatele:
..není nad osobní zkušenost
Paaráda, super napsané 
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
- FLA
- Zkušený

predtým:
C-Max 1.6 85kW TDCi Titanium X
Focus Combi Ghia 2007 1.6L Duratec-16V Ti-VCT
Focus Combi Trend '99 1.8TDdi
- Giggo
- Zkušený

Paja-ja
Buď skeptik nebo smolař? Já nevím, zas tak podrobně jako Ty jsem je nezkoumal. Popisky na patici pokud si pamatuju mám mnohem jasnější než Ty, krabičku pěknou.
Světla proti původním svítí jako ďas a já vidím mnohem víc, takže za mě su spokojenej a nemám důvod měnit.
Krom toho nejsu tu jedinej kdo je má, zkoušel je z DX i Marťas a taky maximální spokojenost.
Buď skeptik nebo smolař? Já nevím, zas tak podrobně jako Ty jsem je nezkoumal. Popisky na patici pokud si pamatuju mám mnohem jasnější než Ty, krabičku pěknou.
Světla proti původním svítí jako ďas a já vidím mnohem víc, takže za mě su spokojenej a nemám důvod měnit.
Krom toho nejsu tu jedinej kdo je má, zkoušel je z DX i Marťas a taky maximální spokojenost.
Mondik IV. 2011 2.0 TDCi 120kW
-
Milan86
Ježiši a já na ně čekám také ... snad nepůjdou hned do koše
POKUD TEDY VŮVEC PŘIJDOU
- Marťas
- Test driver

Paja-ja : Asi vazne smolar...me prisly tyto z DX
Jak vidis, zadne otrepy, zadne necitelne napisy a ani obal nebyl upravovany. Takze pouze ojeb z jejich strany
. Nicmene tve priznaky jako zvysena teplota ci nevyrazny lom svetla u mych neznam
...
Jak vidis, zadne otrepy, zadne necitelne napisy a ani obal nebyl upravovany. Takze pouze ojeb z jejich strany

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam
-
Milan86
Marťas: doufám, že takto budou vypadat i ty moje až přijdou super
Prosimtě nenašel bys odkaz na tu tvoji "kapesni diagnostika"
Přemýšlim, že si něco podobného koupim, abych trochu pochopil svoje auto
Děkuju
Prosimtě nenašel bys odkaz na tu tvoji "kapesni diagnostika"
Děkuju
- Marťas
- Test driver

Idealni je k tomu telefon s Androidem a software Torque...
Jinak k zarovkam....jsou tam Diamondky za 2 ruzne ceny - bral jsem ty levnejsi a pohoda. Spis me prekvapila hrozna kvalita tech Pajajovych

-
Milan86
Aháá ja mam Iphona
Mno jsem taky zvědavej na ty žárovky, jen co přijdou hodim sem obrázky a recenzi
A díky
Mno jsem taky zvědavej na ty žárovky, jen co přijdou hodim sem obrázky a recenzi
A díky
-
Paja-ja
- Nováček

Asi tak - pravé Diamond Vision mají na patici označení "H7 12972 DV 12V 55W", kdo z vás spokojených toto označení má?
Od samého začátku tvrdím, že se jedná o padělky, některé lepší, některé horší. Philips to není v žádném případě.
Přiznávám, že jsem do tohoto pokusu navedl švagra se zištným důvodem
, budiž mi omluvou, že jsem se s ním o náklady podělil. Však taky zapůjčil svou Fabku, je u ní jednodušší výměna žárovek
Je to jako když si na pouti koupíš štěstíčko. Jednou seženou výlisky takové, jindy makové. Základní princip levné asijské "druhovýroby". To samé platí o lampách. A výsledek je krásných 16.50 USD i s poštovným.
Od samého začátku tvrdím, že se jedná o padělky, některé lepší, některé horší. Philips to není v žádném případě.
Přiznávám, že jsem do tohoto pokusu navedl švagra se zištným důvodem
Je to jako když si na pouti koupíš štěstíčko. Jednou seženou výlisky takové, jindy makové. Základní princip levné asijské "druhovýroby". To samé platí o lampách. A výsledek je krásných 16.50 USD i s poštovným.
F1 2003 1,6 combi Silver Mondust
-
Milan86
Taky že podle té ceny to je jasné, pokud to ale nezníčí moje čočky a celkově světla, rád to vyzkouším
Tady jsem dal za origo Philips ty blue 550 Kč a zklamání
je tam přeci jen furt ta žlutá 
- Marťas
- Test driver

JaPaja-ja píše:Asi tak - pravé Diamond Vision mají na patici označení "H7 12972 DV 12V 55W", kdo z vás spokojených toto označení má?