Tu dobu , kdy jsem jezdil s otevřeným okýnkem a poslouchal ,jak to praská při deceleraci do výfuku velikosti sešlápnuté roury od kamen, mám již za sebou. Ale zvuky, které jsou v autě navíc , jako klepání, šustění, skřípání a jiné pazvuky mě deptají.
kutil píše:Ahoj chlapi, vrže mi horní držák pásu přímo u ucha. Je to na zbláznění. Nevíte co s tím?
Vím, že už je to starší příspěvek, ale podařilo se to nějak vyřešit?
Mně se teď ozývá za levým uchem podobné drncání, klepkání - původně jsem myslel že to rezonuje okénko řidiče, ale teď mám podezření právě na ten držák pásu, jde to přímo z toho. Ale bude to asi vevnitř, protože když za jízdy různě pomačkávám ty plasty na tom posuvném držáku pásu, tak to dělá pořád. Je to k nevydržení
P.S. Mám sice FoFo II, vidím že Mondeo na tom bude stejně
Ford Focus II 1.6 (74kW) Trend, 5dv.hatchback, 03/2007, Fotogalerie.
Ono se to může ozývat i z místa o něco dál. Mě další skřípání dělal zaklapovací zámek sklápění zadní sedačky na levé straně. Nasříkal jsem tam sprejem olej a je klid.
Tak se přidávám do vrzajícího klubu . Je to teda spíš takový cvakání jak na straně řidiče, tak na straně spolujezdce. Stačí ale zatlačit na mřížku repráků a vrzání na chvíli přestane. Bohužel jen na chvíli. Neřešil to tu už někdo?
Chystám se sundat tapecy až bude čas.
Ahoj!!
U mňa sa asi pri 2tis-otačkach ozyvalom klepanie, až taka rezonancia od motora.
Pri 115tkm som si dal vymeniť všetky vonkajšie remene a kladky.
Problem vyriešený.Auto ide ako nové.
Ford Mondeo combiTitanium,2.0TDCi,103kW,2012,A6Navy,blue
Ford Focus HB,Ghia Ex,1.6b,74kW,r.v.2002,mp3,webasto,xen,dig.klim,Panther black
ex:Mondeo combiGhia,2.0TDCi,96kW,06,M6,NavDenso,DvBT,usb,cuv.kam,silver met.
ex:Focus combi,1.8TDDi,66kW,99,red peper
Poslední dobou mi povrzává dekl od loketky.Ten koženkovej.Když jí zavřu a nepoložím na ní ruku,tak je zticha.Jak na ní loket dám,tak vrže.Přijde mi,že to dělají ty gumové čudle.Nesetkal jste se s tím někdo?Přemýšlím,že pod ně šoupnu kousek filcového koberce...
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005
Řízení je radost,FORD je řízení!
Já tam nemám takovej ten čudlíček, co zaleze do tý dirky tam (ano, zase dvojsmysl ) Ale taky mi to vrže, jenže to neřešim...vrže mi tam kdejaká část koženejch sedaček o kdeco a taky tak mlaskaj zadní pásy, ale to bych to musel filcem obalit
Nemám kůži
Zkusil bych podlepit nebo je jakoby skřípnout za opěrák.Když někdo pojede,tak si ho vytáhne lehce.Nevím jak Ty,ale já zase tolik lidí vzadu nevozím.
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005
Řízení je radost,FORD je řízení!
Já měl ještě takové cinkání a to pokaždé když jela se mnou manželka, podezíral jsem sedačku spolujezdce při zátěži. Já rozebral pomalu půlku sedáku a nakonec jsem zjistil, že to dělali kroužky na uších manželčiny kabelky na zadním sedadle. Já myslel, že mě jebne.
Tak u mě klepal kablík co je k tlačitku otevíráni okna. Rozebral jsem tapec dveří a kablik trochu ohnul a cvakáni zmizelo. Každopádně až budu mit nějaký filc, tak ho tam lipnu ať mám jistotu, že to zase nezačne cvakat.