), netušíte, jestli se jedná o hlídání stavu kapaliny v této nádržce, popř. má to někdo funkční (zapojené)?
 ), netušíte, jestli se jedná o hlídání stavu kapaliny v této nádržce, popř. má to někdo funkční (zapojené)?EDIT: tak je to jak jsem myslel, mají to na svých stránkách, hlídá to poslední deci v nádobce a pak by to mělo signalizovat, že dochází. Ale přeci jen, máte někdo zapojíno, nebo je to zbytečnost? dalo by se to zapojit na volnou kontrolku v palubce ale nevím, aby to pak na mě nesvítilo tisíc kiláků, než se odhodlám to dokoupit a dolít...stejně jako hladový oko na palivoměru benzínu, to asi taky brzo půjde ven. Neustále to odpočítává při jízdě na LPG virtuálně benzín často to svítí. Pokud mám funkční ručičku, palubák, kterej mi při jízdě na plyn spočítá dojezd k pumpě, tak se mi zdá hladový oko zbytečnost

ale stím asi nic neuděláš a rypat do toho nechci
 ale stím asi nic neuděláš a rypat do toho nechci  Je to hrůza, když máš stejně dost benzínu, tak to sice rozsvítí při počítadle 70 km, ale pak zase po nějaké době zhasne a načte se třeba zas 150 km dojezd, ale třeba po třetí když jsem už neměl čtvrtku nádrže mi to svítilo a stále se snižovalo a když jsem měl už dojezd 3 km a stejně jsem měl ještě dost benzínu RADĚJI JSEM NATANKOVAL ZAS ZA 400
  Je to hrůza, když máš stejně dost benzínu, tak to sice rozsvítí při počítadle 70 km, ale pak zase po nějaké době zhasne a načte se třeba zas 150 km dojezd, ale třeba po třetí když jsem už neměl čtvrtku nádrže mi to svítilo a stále se snižovalo a když jsem měl už dojezd 3 km a stejně jsem měl ještě dost benzínu RADĚJI JSEM NATANKOVAL ZAS ZA 400   ... TAKŽE si taky říkám jestlis tim něco neudělat nebo to nechat ..
  ... TAKŽE si taky říkám jestlis tim něco neudělat nebo to nechat ..  

BENZÍN JE
  BENZÍN JE  

a popravdě řečeno, na provozní kapaliny kouknu jen párkrát do roka, v podstatě mrknu jen okem na vyrovnávací nádržky, když doplňuji kapalinu do ostřikovačů.
 a popravdě řečeno, na provozní kapaliny kouknu jen párkrát do roka, v podstatě mrknu jen okem na vyrovnávací nádržky, když doplňuji kapalinu do ostřikovačů. , většina funkcí by mi totiž nyní byla k ničemu.
 , většina funkcí by mi totiž nyní byla k ničemu.
 . Ono beztak i kdyby došel, tak bez jakékoliv úhony sedla zvládnou nějakých
 . Ono beztak i kdyby došel, tak bez jakékoliv úhony sedla zvládnou nějakých