zatékání do vozu
- fikus
- Nováček
zatékání do vozu
U spolujezdce jsem našel po dešti kaluž vody.Po opravě v autorizovaném servisu (výměna pylového filtru a přetěsnění),jsem op dešti našel kaluž znovu.Při reklamaci mi řekli,že nic nenašli a že se to může stát,když auto stojí v kopci.Máte někdo podobné zkušenosti se zatékáním?
Díky za odpověď.
Díky za odpověď.
- lubos1975
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
- Junior
Re: zatékání do vozu
Jo, pri vymene oleje zvedli auto na zvedak a druhy den pri desti mi teklo ke spolujezdci. Pry "trochu odskocilo" predni sklo pri tom zvednuti (? nechapu).fikus píše:Máte někdo podobné zkušenosti se zatékáním?
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- fikus
- Nováček
- haladar
- Nováček
- panjo
- Nováček
teče voda,teče...
Měl jsem ten samý problém, zatékání vody u spolujezdce. U mně to bylo přez pilový filtr, někdo přede mnou musel mít rozebraný plast pod před. oknem, tam je taková okapnička, která má tu vodu ovádět mimo pil.filtr. Stávalo se při velkém dešti, parkování trochu nakloněného auta apod., že mi do vozu ke spolujezdci zatékalo. Nezbývalo, než ten plast nad pil. filtrem vyndat, jde to velmi špatně, pozor na drobný capliky, který já mám už ulomený, no a tu zmiňovanou okapničku jsem si trochu upravil /byla moc vykloněná, voda se přelévala přez okraj do pil. filtru/ a od té doby mám sucho. panjo 

Ford Focus 1.6 16V 74kW kombi 02
- lu-ko
- Nováček
zatečeno
Jsem taky jeden ze zatékajících.... sledoval jsem to poté co jsem měl mokro u spolujezdce(manželce bylo to v silnémm dešti s kopce předkem dolů) Od té doby nic... ato bylo celkem vlhko....
P.S.Mámm odklapnutý plastový lem u čelního skla, ale mechoš mi řekl že to nemá vliv. pro jistotu to přilepím oboustrannou lepkou.

FF Kombi 99 1.8 16V 85Kw
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já parkuji taky v kopci, ale to se mi nikdy nestalo. Řek bych, že je to hákovina. To je luft jak auto stojí. Kolegovi z prace to taky zatékalo ke spolujezdci a měl netěsné čelní sklo, jak říkal Jimi. No, možná že když stojí čumákem nahoru, tak ta voda tak rychle neztéká, než když je ten čumák dole.. 

- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Hop
- Nováček
Voda na zemi před spolujezdcem:
Taky se mi dvakrát letos stalo že jsem měl vodu na zemi u spolujezdce.
zatéká oknem - pravý horní roh. souhlas stím že se to projevilo jen při parkování pravým předním kolem do mírného kopce. Jinak tam nezatéká, nebo zatéká ale stéká to jinak ( mělo by být mokro někde jinde nejspíš pod koberečky). já mám sucho.
Je drobné odchlípnutí gumy v pravém horním rohu. Kluci na servisu tvrdí že je špatně přilepené okno, buť tomu pomůže dotěsnit silikonem pod tu gumu nebo musí celé okno ven a znova přilepit (když nepraskne
).
Voda v kufru:
Kde?
Taky se mi dvakrát letos stalo že jsem měl vodu na zemi u spolujezdce.

Je drobné odchlípnutí gumy v pravém horním rohu. Kluci na servisu tvrdí že je špatně přilepené okno, buť tomu pomůže dotěsnit silikonem pod tu gumu nebo musí celé okno ven a znova přilepit (když nepraskne

Voda v kufru:
Kde?

Focus combi, 1.6, 74 kW, rv 2003, stříbrná met.
- Ahmed
- Test driver
Joo, do kufru to taky tece, mi taky teklo. Mechanik mi to taky potvrdil, ale nemohl si vzpomenout, kudma tam zateka. Muze to byt netesnost gumy nebo spatne serizeni vika kufru - spatne doleha. Mi zatekalo do te prohlubne v plastu, kde je kolik zamku kufru. Viko jsem si nechal seridit a pak jsem si vymenil jeste gumu.
-
- Junior
V kterych mistech? Btw. vis urcite, se tam neobjevi az po otevreni kufru? Pze me tam bezne tece z okraje dveri, kdyz jsou otevrene dokoran a je chvili po desti nebo prsi.stigi píše:Muze mi nekdo rict, jak je mozny, ze mam v kufru vodu? Kama se tam tak mohla dostat?
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- Koky
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: