Věděl by někdo poradit EGR ?
- StenliH
- Nováček
Věděl by někdo poradit EGR ?
Dneska jsem vyměnil váhu vzduchu . Jardák psal že buzení egr probíhá krs váhu . Bohužel na diagnostice buzeni 0 u kolegova tdci 1 řídící jednotka 74 kW to buzení běhá přidám plyn a roste hodnota . No jde mě o to zda nemám zaseklou klapku dá se to nějak jednoduše prověřit ? Mohla by nějaká zaseknuta klapka v poloze Otevřeno kazit ty moje ranní starty ? Klasika Nastartuje chcípne to / Tlak v railu je v pořádku , filtr jsem měnil , Vstřiky taky udělány - motor daleko méně klepe je to znát . Při tom startu čím větší zima tím víc musím namáčknout plyn a po startu zakouří -- šedej kouř jako po hnědým uhlí -- Tak já nevím co už EL ventily jsem měnil celou lištu docela by mě pomohlo kdyby mě někdo nasměroval díky 

Ford Focus TDCi kombi Ghia 1.8 / 85 kW rv.8/2002
- Jardak
- Test driver
Re: Věděl by někdo poradit EGR ?
Udělej z 1mm hliníkovýho plechu záslepku dej ji mezi sací potrubí a přívodní trubku od EGR a budeš vědět hned jestli EGR může za tvoje špatné ranní starty.
je: Rapid 1,6 TDI 85 kW 2015, Fabia kombi 1,4 TDI 70 kW 2008
byl: Focus kombi 1,8 TDCi 74 kW 2002,
byl: Focus kombi 1,8 TDCi 74 kW 2002,
- StenliH
- Nováček
Re: Věděl by někdo poradit EGR ?
Ahoj jj udělám mě šlo o to zda je to teoreticky možné - A díky ta moje stará váha ukazovala nereálné C venku - a váha statečně psala 20+ samo na studeném motoru ...
Ford Focus TDCi kombi Ghia 1.8 / 85 kW rv.8/2002