Teda kromě Taspy - jak psala, tak bude za slušňačku celý víkend
  Teda kromě Taspy - jak psala, tak bude za slušňačku celý víkend   
 To Taspy: neboj, tentokráte tě dráždit slivovičkou nebudu - páč zásoby dojdou teď o víkendu na chatě

PedroH píše:Tak jsem zvědavý, s kým pokecám v sobotu, když ze čtvrtka na pátek budou všichni za slušňáky...Teda kromě Taspy - jak psala, tak bude za slušňačku celý víkend

To Taspy: neboj, tentokráte tě dráždit slivovičkou nebudu - páč zásoby dojdou teď o víkendu na chatě

Nemohl jsem to napsat jinak, když jsi psala:taspy píše:Ó děkuji za projevenou důvěruFuks píše:Omlouvám se, úplně jsem zapomněl, mimo taspy

Se mnou je jinak řeč vždycky
I po tahu

Bohu neděkuj, ten slivovičku nepijetaspy píše:PedroH píše:Tak jsem zvědavý, s kým pokecám v sobotu, když ze čtvrtka na pátek budou všichni za slušňáky...Teda kromě Taspy - jak psala, tak bude za slušňačku celý víkend

Díkybohu

ale pokud budeš moc chtít, tak vzoreček ušetřím a přivezu!
  ale pokud budeš moc chtít, tak vzoreček ušetřím a přivezu!   

To si klidně vem, jen se drž raději co nejdál ode mě!Skubi píše:tak já snad vezmu ten poslední litřík co si šetřím na říjen na Měřín

Ale jestli bez té slivovičky nemůžete žít, tak já bych tu taky nějakou good našla, ale pít jí teda rozhodně nebudu!
 Ale jestli bez té slivovičky nemůžete žít, tak já bych tu taky nějakou good našla, ale pít jí teda rozhodně nebudu!  

Koho tím myslíš?Damon píše:koukám jak jedna láhev slivovice z některých lidí téměř superstar

Damon píše:Potrefená ......................

Oni mi tu moc nevěří, že tam budu hodná! Tak se mě zastaň sousede!
 Oni mi tu moc nevěří, že tam budu hodná! Tak se mě zastaň sousede!  

To bych tu raději moc nevytahovala!Damon píše:Jako v pátek...............taspy píše: Oni mi tu moc nevěří, že tam budu hodná!

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] a 2 hosti