měl bych na vás plzeňáky menší dotaz doufám, že mě neukamenujete
 hodlám se stěhovat do Plzně, a tak scháním byt. Koukal jsem na inzeráty a dost se jich nachází na Skvrňanech je mi to divný, proč zrovna tam je tolik volných bytů
  hodlám se stěhovat do Plzně, a tak scháním byt. Koukal jsem na inzeráty a dost se jich nachází na Skvrňanech je mi to divný, proč zrovna tam je tolik volných bytů   nebydlí tam moc tmavších spoluobčanů a proto tolik bytů v této lokalitě je k pronájmu? Předem všem děkuji za odpovědi Lašty
 nebydlí tam moc tmavších spoluobčanů a proto tolik bytů v této lokalitě je k pronájmu? Předem všem děkuji za odpovědi Lašty

), dobrá občanská vybavenost, blízko centra, relativně nízké ceny bytů, klid.....jen to chce dobře vybrat část v Zadních Škvrňanech, přední nejsou nic moc
 ), dobrá občanská vybavenost, blízko centra, relativně nízké ceny bytů, klid.....jen to chce dobře vybrat část v Zadních Škvrňanech, přední nejsou nic moc  Pokud máš nějaké otázky tak se klidně ptej
 Pokud máš nějaké otázky tak se klidně ptej 

byty už mám tak nějak prošlé a zúžené na 3. A teď čekám jestli se mě ozvou z nějaké práce kam jsem rozesílal životopisy a poté hned bude stěhovačka
  byty už mám tak nějak prošlé a zúžené na 3. A teď čekám jestli se mě ozvou z nějaké práce kam jsem rozesílal životopisy a poté hned bude stěhovačka   alespoň by jsi povyprávěl jak to tam chodí
  alespoň by jsi povyprávěl jak to tam chodí  
 ale bacha, už jich tam mimo bylo dost.
 ale bacha, už jich tam mimo bylo dost.