sorry

Raada píše:Tak jsem uskutecnil zivotnostni test Osram Night breaker Plus. Ta prvni verze mi vydrzela 6624km a obe zarovky praskly zaroven. Ta nova verze s prodlouzenou zivotnosti (Plus) mi vydrzela skoro presne 2x tolik tj. jedna zarovka 11192km a druha 13850km.
Ted jsem si objednal Philips H7 NightGuide DoubleLife R, tak doufam, ze to bude co se vydrze lepsi nez Osram. Za sadu 2ks jsem dal 640Kc.
Ty se furt nerozhoupešmilan26 píše:Hoj, neměl by někdo fotku těchto žárovek v čočkách? Mam Philips Blue ty základní asi a je tam spíše ta žlutá barvaZajímá mě, jak moc je to bílé, ať zas nevyhazuji 700 Kč
![]()
Díkes
Tak to je tedy máloRaada píše:Tak jsem uskutecnil zivotnostni test Osram Night breaker Plus. Ta prvni verze mi vydrzela 6624km a obe zarovky praskly zaroven. Ta nova verze s prodlouzenou zivotnosti (Plus) mi vydrzela skoro presne 2x tolik tj. jedna zarovka 11192km a druha 13850km.
No někde se tu uvádělo že ty Osram NB mají mít výdrž 250 hodin, ale jestli jsi měl dlouhé úseky rychle tak 6000km je cca 100 hodin a to je tedy bída. NB+ mělo mít dvojnásobek - tedy 500 hodin a takhle by to bylo jen 200h.Raada píše:to PeS: zarovky jsem namontoval 21.4.2011 a prvni praskla 20.11.2011 a druha 22.1.2012. Nevim kolik to mohlo byt hodin, ale mel jsem tam dovolenou v Italii, kde jsem najel cca 3500km a tak jsem jel hodne km bez vypnuti. Nova verze Osramu NB+ ma mit dvojnasobnou zivotnost oproti tem predchozim a potvrdilo se to.
Zdwora píše:Ne na focusu, ale na jinym povozu mi vydrzely Osramky NB cca pul roku, no a nafocusu uz mam pres 2 roky Philipsky Night Vision (myslim, proste ty trojbarevny)... Z toho mi vychazi ze neni o cem premejsletIkdyz uznavam, ze to nemusi bejt dostatecnej statistickej vzorek...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host