problém s PPL
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
problém s PPL
Potrebuju radu. Muze mi nekdo poradit jak donutit spolecnost PPL k doruceni me urcene zasilky? Cekam na ni uz od 04.05.07. Prvni den jsem dle sledovani zasilek na internetu zjistil, ze se zasilku pokusili dorucit v 17:00 kdy jsem byl bezpecne doma a nejen ja. Nikdo nezvonil, nikdo nevolal. Duvod nedoruceni - adresat nezastizen. Dle obchodnich podminek maji zanechat na adrese listek s informaci, ze se pokusili zasilku dorucit a kdy bude 2. pokus o doruceni. Nestalo se. Dnes 07.05.07 byl onen druhy pokus. Dle internetu 19:27, tj. cca pred hodkou a pul. Vsichni doma, manzelka dokonce cely den a nic. Zadny zvonek, zadny telefon a opet nedoruceno. Duvod? jednoduchy... udajne nepripravena hotovost.
Ani v jednom pripade kdy jsem toto zjistil jsem se na depo spolecnosti PPL nedovolal a na maily neodpovidaji.
Ani v jednom pripade kdy jsem toto zjistil jsem se na depo spolecnosti PPL nedovolal a na maily neodpovidaji.
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jak si tak ctu toto http://www.tuning-forum.org/viewtopic.p ... hlight=ppl tak se divim, ze jsem od nich vubec nekdy nejaky balik dostal.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no mě tuším přes ně došly zimáky a v pohodě, pravda taky otravoval, že mi je přiveze na letiště, tak jsem mu vysvětlil, že to asi neklapne a domluvil se na odpoledne.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ja dokazu pochopit, ze nekdy jim to casove nevychazi na smluvenou hodinu, ale takove blaboly, ze to dorucovali a nikdo nebyl doma, resp. byl, ale nemel nachystane penize to je moc.
Skubi, ty mas asi stejne depo jako ja - Slusovice. Ja taky nemel do ted problem, vzdy dovezli v den kdy rekli i kdyz hodina nesedela.
Skubi, ty mas asi stejne depo jako ja - Slusovice. Ja taky nemel do ted problem, vzdy dovezli v den kdy rekli i kdyz hodina nesedela.
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
Ja jsem s PPL nikdy nemel problem a prislo mi od nich xxx baliku. S tim telefonovanim je to pravda, volali jenom ze zacatku, po delsi dobe uz rovnou jezdili, vzdycky priblizne ve stejnou dobu, pripadne byl listek ve schrance. Kdyby meli obvolat kazdeho zakaznika, tak by je z toho muselo klepnout.
Dovolat se tam urcite musis nebo rovnou zajed na to depo a rekni, ze si ten balik chces vyzvednout sam, pokud ti nereknou, ze ho ma v aute
Dovolat se tam urcite musis nebo rovnou zajed na to depo a rekni, ze si ten balik chces vyzvednout sam, pokud ti nereknou, ze ho ma v aute

-
- Junior
Já mám s PPL-kou taky dobrý zkušenosti. Vždy předem ráno volají v kolik přijedou a jednou jsem se s ním dokonce domluvil že na udané adrese nebudu a v pohodě mi to přivezl jinam. Jinak se to dá normálně vyzvednout v příslušném depu PPL. Zřejmě to u vás "rozváží" maník co doma celý den houpe nohama a v depu pak nasmolí kupu nezestižených adresátů. 

- Alonso68
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jo zrejme se ridicovi nechtelo a hledel radsi nekde u piva na hokej. Hold mam asi smulu. Telefony neberou, mail si precetli, ale neodpovedeli. Uvidim jak se k tomu postavi zasilatel.
Naposledy upravil(a) stigi dne 08.05.2007 20:32, celkem upraveno 1 x.
-
- Zkušený
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele: