Tome při klidném napětí dneska ve voze přes palubní režim bylo v autě napětí cca 10V což značí špatnou baterii,a dle mého názoru je to na 1000% baterie jelikož kdyby byla ok tak by startovala pořád a na 3tí pokud to udělalo jen thhn a už dál se to nesnažilo nastartovat a hlavně baterii jsem plánoval koupit příští měsíc ale bohužel musim už tento!vitut píše:Kdybys mel nizke napeti, zacne to na palubce hrat diskoteku. Tohle spis vypada na pridrena pouzdra starteru nebo zamrzlou naftu ...
to: Spread souhlasim ted mám ve voze baterii no name a zdá se mi že vůbec nedávala tolik startovacího proudu jak by měla.
Jinak Tome,zdá se mi že mám i něco s palubkou jelikož minule když mi odešla baterie tak mi dtc nic nepaslo a to už sem nenastartoval a ted také nic,a minule když mi odešla baterka tak mi taky nehrály kontrolky disko na palubce..... ale jak říkám dle mého je to na 100%baterka......
no a když by to náhodou nebyla což pochybuji no tak to sem zítra napíšu pokud se mi baterka nabije,nabíjím ji doma přes autonabíječku z lidlu

edit 3: Tomáši starté jsem nechal vyčistit v prosinci a autoelektrikář mi říkal že rotor (to ozubené kolečka) je ok viděl jsem ho a je celé,co se týče uhlíků mám je 80% ,poté připojil + z přenosné autonabíječky na startér a viděl jsem jakstartér točí a zdál se mi ok......