jako srry ale za 190 to se asi po...l v kine

realna cena zachovaleho ST220 je dneska podle me +-130 tis... chapu ze do toho lide narvou nehorazne penize, kola, servis gumy... ale to je bohuzel provozni naklad - s realnou cenou to nema nic spolecneho - STcko (myslim zazehovou atmosferu, nafta patri dokamen to se vi

) je charakterove sportovni auto tak to nemuze pak nekdo nadavat ze si papne... to potvrzuju, ALE - a to je podstatne - da se s tim jezdit za 8L i pomeste -a to jednoduse - predpisove a mit napameti ze to ma njutnometry uz od volnobehu - od 1tis tahne pekne takze na 6tku co nejvic... pri sportovni jizde sem se pres 13,5L nedostal - coz mi prijde fer, takovato dualita - do 3tis jede tise jako rols rojs a nad 4tis hromobiti sestivalu (idealni odpuzovac chodcu

)...
jinak ST220 jedine FL protoze krome estetickych veci a sestikvaltu mely pred fl s petikvaltem konstrukci vadu olejove vany - v zatackach nedomazavalo bo byla moc plytka a pri male hladine oleje motory odchazely do vecnych lovist (pravda, stacilo mit porad olej na max..)
motor vydrzi podle me i 500 tis - vetsinu casu se nudi, takovy vykon nejde pri normalni jizde vyuzit... na 6tku kdyz jedu 55 toci kolem 1300 a zere 7L

), ma retez, zadne turbo nic co by se pri normalni udrzbe mohlo po..kat... klima vsecko fakci, alternator i starter mam ok i ve 200tis, to ale odchazi palivove cerpadlo (origo) mi umrelo v anine 180tis, ted to druhe - to bylo ale z ochcavky a blblo mi to semtam takze asi nestihalo
ale zase fofo s petivalem v turbu de za rozumne penize natunit na vykon pres 350 koni... u sestivalove atmosfery muzu akorat tak kit sani zkutit a chipnout a celkem ziskat cca 30 koni coz je nic... a turbickam zase chutna ethanol ktery ma 108 oktanu a o cca 20% vyssi vykon