Mam to tak samo:) Hlavu vzhuru

este zbydou priusy a smartykozlow píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cowley
![]()
![]()
![]()
jestli budete bez aut, tak mi to hlas
No, aspoň máš provedenou selekci rádoby kamarádů. U nás to bylo tak že s přítelkyní přestali mluvit skoro všichni spolužáci ze střední, aniž by se cokoliv událo.. s odstupem času jsme zjistili příčinu a je to něko tak primitinvního, že by to nevymysleli snad ani opice. Vždycky jsem si říkal, že mám kamarádů málo, ale od té doby jsem za to celkem rád, protože se jim alespoň dá věřit. Holt lidi jsou sviněZAHRY píše:Od te doby co nejsme s pritelkyni spolu - (pred Vanocema) - tak mam takovy pocit no pocit spis to tak je ze semnou nikdo nemluvi.Treba maji moc prace vsichni nebo nemaji zrovna cas ale namlouvam si tohle uz tri mesice tak mi to prijde trochu divne.Komukoli napisu tak si vzkaz precte ale neodepise.Tak ja nevim jako bych jim neco udelal ikdyz jsem nikomu nijak nic neudelal - tak fakt nevim.Docela me to zacina ani ne znepokojovat ale uz primo srat.
ja som mal 3 ASK a jednu nevydarenu plastiku. Pri jednej ASK mi prisivali naspat vonkajsiu chrupavku a mam pocit, ze sa mi teraz zasa odtrhla. Musim si ist vybavit co najskor magneticku rezonanciu nech som mudrejsi. Tiez mohli byt tie kolena lepsie vyriesene.Nepér píše:To je nepříjemné, já mám vrozené volnější čéšky a v tom důsledku chondropathia patellae ale v nějakém mírném stádiu. S jedním kolenem jsem byl na ASK "jen" na odstranění nějakého uvolněného kousku chrupavky na vnitřní straně čéšky, co se mi uštíp, když jsem si trochu blbě hnul s kolenem. Je to svinstvo tyhlety kolena
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti