Je to děs zjišťovat takovýhle problémy, povyměnuješ půlku auta a furt nic

a vymenou tohto cidla ti problem zmizol alebo???KASHA píše:Když sem měl špatné tohle čidlo tak natočil ale jel divně (jak na 3 válce), tak sem ho chcípl a znovu natočil a vše ok, pak tenhle problém přestal a když sem jel z itálie, tak mě nechal 150 Km od domu ve štychu - už nenaskočil, resp. poskakoval jak na 3 válce a nechtěl vůbec lapnout.
chudas píše:No ved to asi hej...
Len nechapem potom kde moze byt problem.... teda bol problem...
musim si zaklopat... a mozno to bolo fakt tou naftou, aj ked som tankoval v rakusku v hainburgu na neznackovej...
mohol byt tym zasraty filter.. no bohvie..ale zatial... si musim zaklopat... a dakujem za rady a pomoc
Problém zmizel, bylo to těsně před zimou, listopad - dodnes žádný problém. Ale je pravda, že na diagnostice mi to chybu s čidlem polohy vačky ukázalo.chudas píše:a vymenou tohto cidla ti problem zmizol alebo???KASHA píše:Když sem měl špatné tohle čidlo tak natočil ale jel divně (jak na 3 válce), tak sem ho chcípl a znovu natočil a vše ok, pak tenhle problém přestal a když sem jel z itálie, tak mě nechal 150 Km od domu ve štychu - už nenaskočil, resp. poskakoval jak na 3 válce a nechtěl vůbec lapnout.
pekne, pekne.. drzime palce..V12 píše:Jedine kludne riesenie je vymena za rovnako silny alebo silnejsi benzinak. Drzte palce, aby sa mi to v sobotu podarilo. Nasiel som FFII 2.0i v slusnom stave za slusnu cenu.
Ani ja so ženou nie som zavodnik. Ale jazdíme prevažne mesto tata myslím že spotreba by pod 10 nešla. A navyše uvažujeme o aute s automatm.V12 píše:Mal by som sa v pohode zmestit do 8/100, nie som ziadny rally zavodnik. Kedze jazdim 10km ustalenou rychlostou, nemal by to byt ziadny problem.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host