Vím, že po faceliftu má přesunuty blikače z nárazníku do světel, ale co je další

No v nejakym testu fakt psali, ze je o hodne vic uloznych prostoru, ale mel jsem puvodne FOFO pred FL a ted mam po FL a zadnych extra prostoru navic jsem si nevsiml - teda vsimnul jsem si toho, ze uz se mne nevejde lahev do drzaku ve stredu konzole, coz mne dost vadi. Takze u mne spis zklamani...Ahmed píše:Po FL ma o hodne vice uloznych prostoru a je bezpecnejsi pro ridice proti predchudci, podle crash testu. Ve starych modelech to ridic schyta na leve koleno
Blikace ve svetlech, jak jsi psal, jina mrizka vpredu, jine barvy karoserie (myslim), a jina elektronika.
Mozna by mely byt kapsy z boku na sedadlech. Mi zase u stareho vadi, ze ta dira na lahev je moc velka. A u modelu po FL je tam jeste ten odkladaci prostor, pred FL je jenom mala prohluben a pitomy drzak na mince.Foqus píše:No v nejakym testu fakt psali, ze je o hodne vic uloznych prostoru, ale mel jsem puvodne FOFO pred FL a ted mam po FL a zadnych extra prostoru navic jsem si nevsiml - teda vsimnul jsem si toho, ze uz se mne nevejde lahev do drzaku ve stredu konzole, coz mne dost vadi. Takze u mne spis zklamani...Ahmed píše:Po FL ma o hodne vice uloznych prostoru a je bezpecnejsi pro ridice proti predchudci, podle crash testu. Ve starych modelech to ridic schyta na leve koleno
Blikace ve svetlech, jak jsi psal, jina mrizka vpredu, jine barvy karoserie (myslim), a jina elektronika.
Ta díra před FL byla úplně přesně dělaná na flašku s nápojem "SunDay zelený čaj ginkgo and guarana, výrobce si teď nevybavuju, ale dobrý to bylo, to jo, aspoň teda jako při řízení, ke grilovanýmu praseti bych si to taky nedalAhmed píše:Mozna by mely byt kapsy z boku na sedadlech. Mi zase u stareho vadi, ze ta dira na lahev je moc velka. A u modelu po FL je tam jeste ten odkladaci prostor, pred FL je jenom mala prohluben a pitomy drzak na mince.Foqus píše:No v nejakym testu fakt psali, ze je o hodne vic uloznych prostoru, ale mel jsem puvodne FOFO pred FL a ted mam po FL a zadnych extra prostoru navic jsem si nevsiml - teda vsimnul jsem si toho, ze uz se mne nevejde lahev do drzaku ve stredu konzole, coz mne dost vadi. Takze u mne spis zklamani...Ahmed píše:Po FL ma o hodne vice uloznych prostoru a je bezpecnejsi pro ridice proti predchudci, podle crash testu. Ve starych modelech to ridic schyta na leve koleno
nikde jsem nenasel crash test FoFo po FL v roce 2002, odkud mas tu informaci, ze je bezpecnejsi nez puvodni model? kdyztak prosim odkazAhmed píše:Po FL ma o hodne vice uloznych prostoru a je bezpecnejsi pro ridice proti predchudci, podle crash testu. Ve starych modelech to ridic schyta na leve koleno
Jeee, tak to uz asi nenajdu, zkus se podivat tady na foru, ale je to hodne davno, co jsem to videl. Akorat si pamatuju, ze pred FL byl nejaky problem s kolenem ridice a jeste necim a po faceliftu uz to vychytali.smash píše:nikde jsem nenasel crash test FoFo po FL v roce 2002, odkud mas tu informaci, ze je bezpecnejsi nez puvodni model? kdyztak prosim odkazAhmed píše:Po FL ma o hodne vice uloznych prostoru a je bezpecnejsi pro ridice proti predchudci, podle crash testu. Ve starych modelech to ridic schyta na leve koleno
tak jsem hledal a hledal a crash test FoFo po FL jsem nenašelUcuLeLembo píše:to ahmed:s tim kolenem máš pravdu.taky jsem na to koukal,tušim že na nějakejch německech stránkách co provádí crash testy
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti