miki: snazil som sa zhodit viko ventilov ale nejak mi to neslo, odskrutkoval som 6 srobov, ktore sa nedali vytiahnut, odpojil fajky sviecok, ale veko sa ani nepohlo, nechcel som to srobovakom nejako vypacovat aby som neposkodil tesnenie , mas nejaku radu? alebo fintu na to?
2003 ma asi 12- 14 sroubu ( kdyz je povoluji tak to nepocitám ) . pokud teda mas plastove viko .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Ty šrouby jsou jakoby součástí toho víka.Povolí se,ale úplně pryč dát nejdou.To těsnění bude problém,pokud se přilepilo.Jedině nastříkat po obvodu WD či něco podobného a opatrně po obvodu páčit.Začít třeba v rohu a postupovat dokola.
Fofo II 1,8 16v modrá combi Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
jeste povolit sroub co je mezi kolama na deklu , ten je chyceny do vika .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Zdarec, tak teraz som bol v jedno neautorizovanom servise, mechanik si to vypocul a povedal ze to moze robit vodna pumpa, kedze klepanie je nepravidelne co by pri ventiloch bolo...
Kedze neviem ci boli menene rozvody a pri 157000km najazdenych by sa mali uz menit, dohodli sme vymenu rozvodov, idem tam buduci tyzden tak dam potom vediet ci to klepanie bolo v tom...
dufam ze ano...
Tak Ti doporučuji to tam nedávat.Jestli ti říkali,že to může být vodní pumpa která je hnaná klínovým řemenem ...nepsals tady,že po jeho shození se zvuk nezměnil? Úsudek je na Tobě ale logicky je to nesmysl.
To taky můžeš vyměnit polovinu auta a klepat to bude pořád,ale komu není rady...
Fofo II 1,8 16v modrá combi Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
miki: mas uplnu pravdu, aj v manuali som nasiel ze vodna pumpa je pohanana klinovim remenom, ale az teraz ked si to napisal...
No ale aj tak by som casom menil rozvody, tak aspon teraz ich dam spravit...
a kdyz sundas vacky tak zase rozvody znova ? ale asi mas na rozhazovani
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
zdar, tak teraz som meral vole na ventiloch, celkom pakrna davat dole a naspat namotovat viko ventilov...
Tazke moje meranie bolo: cierne oznacene mali 0.35, mirky som mal len 0,20; 0,25; 0,30 a 0,35, nic
medzi tym
cervene oznacene mali 0,20
i ked pri prvom valci mi jedna mierka 0,20 isla lahsie na pravom ventile a na lavom trochu tazsie.
Viditelne poskodenie tam nebolo ziadne...
Nový polomotor(spodek) od Forda+ repas vlastní hlavy
Sehnat někde starší,ale ověřený motor
Dát se cestou GO s nejasným výsledkem
Nalít tam 15W40 a zbavit se toho.