PS: výměna okna je plánovaná už dlouho. Aby si někdo neťukal na čelo, že měním stěrače i čelním oknem

jojo ty mám taky a zatím jsou ok, ten eshop má kámoš a všem členům z fóra dá 10% slevu na všechno, kromě baterek.Stačí při objednávce zadat svůj nick z fóraalexino píše:ja ted kupoval tyhle...http://www.autobaterie-autodoplnky.cz/p ... 004-31490/ a stiraj skvele, a za ty prachy nemam problem je kupovat klidne kazdy rok.....

nyraj píše:jojo ty mám taky a zatím jsou ok, ten eshop má kámoš a všem členům z fóra dá 10% slevu na všechno, kromě baterek.Stačí při objednávce zadat svůj nick z fóraalexino píše:ja ted kupoval tyhle...http://www.autobaterie-autodoplnky.cz/p ... 004-31490/ a stiraj skvele, a za ty prachy nemam problem je kupovat klidne kazdy rok.....
 Ale ještě , jak ti dlouho vydržej
  Ale ještě , jak ti dlouho vydržej  Ale pokud aspoň 12 měsícu, tak proč nekupovat každý rok
  Ale pokud aspoň 12 měsícu, tak proč nekupovat každý rok   To označení
  To označení   Ford Focus II r.v. 07/2004 se týká i mě že jo, MAM FOCUSE 2009
  Ford Focus II r.v. 07/2004 se týká i mě že jo, MAM FOCUSE 2009   Asi nej jsou BOSH, ale při mém štěstí se poserou za 5 měsiců jako mam teď  tyVALEA - už to neni ono a raději vyměnin, včera mě už často otravoval zvuk při neustálem stírání ( JEŠTĚ JE UMYJU V TEPLÉ, MÝDLOVÉ VODĚ A DÁM JIM POSLEDNÍ ŠANCI
 Asi nej jsou BOSH, ale při mém štěstí se poserou za 5 měsiců jako mam teď  tyVALEA - už to neni ono a raději vyměnin, včera mě už často otravoval zvuk při neustálem stírání ( JEŠTĚ JE UMYJU V TEPLÉ, MÝDLOVÉ VODĚ A DÁM JIM POSLEDNÍ ŠANCI   )
 )  

Mira píše:pokud chcete origo od forda s cenou hluboko pod 700,- tak písněte méďovi SZ. zrovna ve čtvrtek jsem si je od něj osobně přebíral
 Co znamená přesněji - hluboko
  Co znamená přesněji - hluboko  

no škoda že sem to nevěděl dřív, mohl sem si dát ten večer o pivo vícnyraj píše:Tak já je mám od prosince a zatim ok, za ty prachy klidně koupim po každý zimě nový, sleva platí na vše kromě baterek, dělá i autoskla, do kolonky slevový kód při objednání napiš " 10% ford focus forum a tvuj nick "
 . Jinak já je mám na autě zhruba měsíc, akorát jsou trošku delší, než původní originály, a taky mě přišlo že při nasazování jsou trošku volnější, jinak ale stíraj skvěle, obzvlášť v porovnání s těma původníma, který už byly dávno za zenitem....
 . Jinak já je mám na autě zhruba měsíc, akorát jsou trošku delší, než původní originály, a taky mě přišlo že při nasazování jsou trošku volnější, jinak ale stíraj skvěle, obzvlášť v porovnání s těma původníma, který už byly dávno za zenitem....

a použiju tedy tu slevu (nick) a díky
  a použiju tedy tu slevu (nick) a díky  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Toby978 a 1 host