LPG - montáže a zkušenosti sem...
- jimm
- Zkušený
Re: LPG - výrobce AC
martinexpv projevovalo se ti změna nastavení ventilů při jízdě?
ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/
- MartinXPV
- Nováček
Před prvním seřízením (hned po montáži LPG) byly vůle na nebo lehce nad horní hranicí tolerance mimo dvou ventulů (sací) které byly téměř bez vůle. Dle tacho. najeto něco přes 200t. km na benzín. Po seřízení jsem změnu nepozoroval a stále se mi zdá že to jede stejně. Volnoběh nelítá, motor nezhasíná, hlučný není, táhne to pořád stejně se mi zdá. Pokud se něco zhoršuje tak jen velice zvolna že si toho nevšimnu.
- jisol
- Nováček
Tak jsem zvědavý po dalších 20tis. s domazáváním jestli se to hne anebo zůstane v normě. Pak dej vědět 

MONDEO 2.0 TDCi 2011
-
- Junior
Tak po výměně toho ventilů a vstřiků v reklamaci, mě hlásí LPG zase ERROR a všiml jsem si, když je třeba 16 stupňů jako včera a přidám třeba do kopce plyn, tak to píská a musim vypnout-zapnout a to jsem dolil vodu do chladící kapaliny, bylo to pod ryskou. Myslíte že mam spíše koupit přímo chladící kapalinu po zimě? Asi to stejně bude potřeba napojit na počítač ... Nevíte o někom dobrém na Praze 4 a okolí ??? Do HL PROPANU PRAHA, už nikdy nejedu - kdyžtak jen na velkou reklamačku! Jsou to ty největší ČU ...ÁCI AROGANTNÍ a tím všem radim, vyhnout se jim a nedotovat je
Jel bych na HARFU do toho Neptunu a klidně jim i zaplatim za SNAD KVALITNÍ kontrolu, ale mam to přez celou Prahu 

- newman2
- Nováček
To je právě věc, ktreou řeším - vhodný systém pro mýho FoFo 2.0/107kW. Kdybych koukal na to, kam s tím budu muset, tak mám nejblíž firmu, která montuje Magic3 a ještě za cenu 23tisíc, ale jak čtu ty fóra, tak nebudu Lovtec riskovat a půjdu asi do BRC bo Landi Renzo od Omegas a nechám tam o pár tisícovek navíc, ale ... za vyšší míru jistoty a spolehlivosti mi to stojí.
Ford Focus CC 2.0 16V 107kW (145 PS) Titanium 2007 LPG BRC
- Miroslav K
- Nováček
noo, keď si spočítaš koľkokrát si musel do toho HL a koľko nervov ťa to stojí, tak ja by som už isto vyskúšal alternatívu, kde mi aspoň povedia, čo mám zle a s tým potom nebehol na tých v HLmilan26 píše:Jel bych na HARFU do toho Neptunu a klidně jim i zaplatim za SNAD KVALITNÍ kontrolu, ale mam to přez celou Prahu

- newman2
- Nováček
Akorát by mne zajímalo porovnání těhle 2 systémů, protože po Praze a StČ mi to nedělá problém, ale jezdit na servis do Strakonic (AutoGas) nebo Prostějova (Fedorauto) kvůli tomu, že mám Landi Renzo se mi taky moc nechce. V Praze Landi Renzo nikdo nedělá, tak asi skočím s BRC od NeptunHarfa... Ještě mi v Letňanech nabízejí holandský EZ SGi... a tvrdí, že nový typ membránových vstřikovačů vydrží přes 200t a že výkon a jízdní vlastnosti jsou téměř identické s benzínem...
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja mám landi renzo a naštěstí to dělaji 50km ode mě a ve městě kde studuji
Jinak Milan máš plyn a řešíš že musíš jezdit přes celou prahu tak to neřeš ja když musím taky jezdím 50km na opravy s plynem sice je to tam dražší ale pokažde jsem odjel s opravenym autem

Jinak Milan máš plyn a řešíš že musíš jezdit přes celou prahu tak to neřeš ja když musím taky jezdím 50km na opravy s plynem sice je to tam dražší ale pokažde jsem odjel s opravenym autem

- newman2
- Nováček
Od koho máš landi renzo? Od někoho z Hradce?
Klvys píše:Ja mám landi renzo a naštěstí to dělaji 50km ode mě a ve městě kde studuji![]()
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem to už stím koupil takže v tomhle nemužu radit
jen vím že se tím zabyývají v olomouci takže stím jezdím tam na opravy a pokažde jsem odjel sice s prázdnou peněženkou ale bez problemu 

-
- Junior
Miroslav
, Klvys: Díky kluci za domluvu a přesně tak to udělám
HLAVNĚ PRO VŠECHNY FORDY, KAMARÁDY A KOLEGY
NEJEZDĚTE DO HL PROPANU - PRAHA ( Byl jsem jenom tam, ale celkově i komunikace s Ostravou je šílená )
NEBUDU VYPISOVAT PROČ - RADĚJI NA NĚ CHCI UŽ ZAPOMENOUT A MODLIT SE, AŤ TO VYDRŽÍ A UŽ NIKDY TAM NEJEZDIT. NAPOSLED TAM BYLA SEMOU POPRVÉ I MOJE PŘÍTELKYNĚ A UŽ JEN TA JAK SE ROZČILOVALA JAK SEMNOU JEDNAJ, NEZAVOLALI ANI PO 4 HOD. ŽE JE AUTO HOTOVÉ. NEJRADĚJI BYCH JIM TU GARÁŽ ZAPÁLIL 

-
- Nováček
Ahoj, fakt te obdivuji. Mit takovou zkusenost, tak bych si to uz davno nechal z auta vymontovat a nechal si to udelat radeji jinde. A co tam mas vubec za system ? Nejak jsem to nepostrehl.milan26 píše:Miroslav, Klvys: Díky kluci za domluvu a přesně tak to udělám
![]()
HLAVNĚ PRO VŠECHNY FORDY, KAMARÁDY A KOLEGY
NEJEZDĚTE DO HL PROPANU - PRAHA ( Byl jsem jenom tam, ale celkově i komunikace s Ostravou je šílená )
NEBUDU VYPISOVAT PROČ - RADĚJI NA NĚ CHCI UŽ ZAPOMENOUT A MODLIT SE, AŤ TO VYDRŽÍ A UŽ NIKDY TAM NEJEZDIT. NAPOSLED TAM BYLA SEMOU POPRVÉ I MOJE PŘÍTELKYNĚ A UŽ JEN TA JAK SE ROZČILOVALA JAK SEMNOU JEDNAJ, NEZAVOLALI ANI PO 4 HOD. ŽE JE AUTO HOTOVÉ. NEJRADĚJI BYCH JIM TU GARÁŽ ZAPÁLIL
FF II 2005 1.6 benzin 16V, 74kW Red Colorado, od 1/2012 LPG Lovato Easy Fast
-
- Nováček
Zdarec focusáci plynaři! Minulý týden jsem si nechal namontovat systém Lovato v Bzenci (okr. Hodonín) a zatím najeto kolem 500 km. Budu asi měnit svíčky a přemýšlím jestli i kabely. Nejlíp asi origo Motorcraft, co? Nevíte ceny? Na netu sem nic nenašel. Zatím mám svíčky NGK V-line (najeto 40 000km). Dík za rady. Ať vám to jezdí
FF II Turnier 2004 1.6 16V / 74kW LPG Lovato+FL
-
- Nováček
Ahoj, kdyz jsem naposled menil svicky prisla me jedna na neco kolem 140Kc. Kabel 4. valce kolem 540Kc. Myslim ale, ze by se dalo sehnat i levneji. Tak at jsi spokojen a hodne km preju.Kados píše:Zdarec focusáci plynaři! Minulý týden jsem si nechal namontovat systém Lovato v Bzenci (okr. Hodonín) a zatím najeto kolem 500 km. Budu asi měnit svíčky a přemýšlím jestli i kabely. Nejlíp asi origo Motorcraft, co? Nevíte ceny? Na netu sem nic nenašel. Zatím mám svíčky NGK V-line (najeto 40 000km). Dík za rady. Ať vám to jezdí
FF II 2005 1.6 benzin 16V, 74kW Red Colorado, od 1/2012 LPG Lovato Easy Fast
-
- Nováček
Dík za radu. Tobě taky hodně km v pohodě
FF II Turnier 2004 1.6 16V / 74kW LPG Lovato+FL