snažím se o rekord
 snažím se o rekord  jinak vynulovat průměrnou spotřebu nejde,že? akorát vyndáním baterky? a docela mi chybí i ukazatel aktuální spotřeby
 jinak vynulovat průměrnou spotřebu nejde,že? akorát vyndáním baterky? a docela mi chybí i ukazatel aktuální spotřeby  

snažím se o rekord
 snažím se o rekord  jinak vynulovat průměrnou spotřebu nejde,že? akorát vyndáním baterky? a docela mi chybí i ukazatel aktuální spotřeby
 jinak vynulovat průměrnou spotřebu nejde,že? akorát vyndáním baterky? a docela mi chybí i ukazatel aktuální spotřeby  

....něco je špatně.... olej ubyl o decy
 ....něco je špatně.... olej ubyl o decy 

....rezonance nějaká....vypadá to, na pohon příslušenství, ale poslední dobou už by mě nepřekvapilo asi nic
 ....rezonance nějaká....vypadá to, na pohon příslušenství, ale poslední dobou už by mě nepřekvapilo asi nic  

jinak k té aktuální spotřebě: když zmáčknu ten čudl tak se mi akorát ukáže průměrná spotřeba v jiných jednotkách
 jinak k té aktuální spotřebě: když zmáčknu ten čudl tak se mi akorát ukáže průměrná spotřeba v jiných jednotkách 

Jestli Ti nešlo srát to ložisko, přes který jsi na Herálci svářel akumulátorem...buceek07 píše: navíc mi z motoru začal vycházet při akceleraci divnej zvuk....rezonance nějaká....vypadá to, na pohon příslušenství, ale poslední dobou už by mě nepřekvapilo asi nic

.... musím na to s někým mrknout
 .... musím na to s někým mrknout  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host