E-cigareta
- mates444
- Nováček
Re: E-cigareta
E-kouřím od ledna. Od té doby jen jedno cígo. Bylo to asi po měsíci a típnul jsem ho v půlce. A to jsem před tím vyhulil víc než krabku denně. Jde o to, jak je moc člověk rozhodnutej seknout s cigárem a taky o to, aby si koupil fakt bezproblémový e-cígo. Je spoustu lidí, kteří si koupí nějaký Joye 510, nebo tomu podobný s malou kapacitou baterky a podivným cartomizérem, musí 3x denně nabíjet a nechutná to. Tudíž se na to vyprdnou a hulí vesele dál. Já měl chutě na cigáro asi tak měsíc, možná dva. Teď už vůbec. Smrdí mi to. Teď pomalu snižuju obsah nikotinu. Chtěl bych skončit na nulce a tu si dát vždycky jen tak na chuť ke kafi 

- Radekjo
- Zkušený
Trochu zvláštní kouřit kvůli tomu abych přestal kouřit. 

FM MKV 2,0 TDCI 15
FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije)
RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro

- mates444
- Nováček
No zvláštní to je
Ale je to tak. Hlavně, že se líp dejchá 

- Radekjo
- Zkušený
Nevím
taky zrovna jedu na éééééčku bo se mě nechce na balkón ale cígo je cígo (retko je retko) 

FM MKV 2,0 TDCI 15

- Quickie
- Moderátor
hej huliči
ten echomizer sa dá dať aj na ego-T?
chcel by som objednat toto http://zlavotoc.sk/deals/zlava_23.85_eu ... o_celej_sr

ten echomizer sa dá dať aj na ego-T?
chcel by som objednat toto http://zlavotoc.sk/deals/zlava_23.85_eu ... o_celej_sr
-
- Zkušený
Echomizér lze použít na baterii ego T. Prohlížel jsem si tvůj odkaz,a myslím , že kapacita baterií není 1100 mAh ,ale pouze 650.Je to pouze odhad velikosti poměru baterie - cartomizer,ale 1100 bývá o poznání delší.Jinak já nakupuji tady http://www.tinydeal.com/ecigarettes-c-4 ... p_order=18
Kuga ST-Line X 2.5 Duratec Hybrid AWD Solar
- Quickie
- Moderátor
chalani co by ste mi odporučili pre egoT 650 mAh baterku, čo som kupil? (vyssie je odkaz)
Clearomizer XL ULTIMATE - SADA (e-cigareta 510)
alebo
Kompletný cartomizer pre EGO-W
alebo
Clearomizer CE4+ ECHO
k tomu este nejaky liquid kupim.. idem to objednat lebo tych 5 nahubkov, čo bolo v balení som už minul a zase hulim obyč..
alebo poradte nejaku zostavu čo používate vy, kludne aj taky system kde sa dá meniť knot, mám rád podobné zábavky..
diky
mozno sa zide info, že denne vyfajcim tak 8-12 cigariet, niekedy 4... je to rôzne.. ked idem s kamosmi na pivo tak je aj krabicka málo.. ale na pivo casto nechodím
Clearomizer XL ULTIMATE - SADA (e-cigareta 510)
alebo
Kompletný cartomizer pre EGO-W
alebo
Clearomizer CE4+ ECHO
k tomu este nejaky liquid kupim.. idem to objednat lebo tych 5 nahubkov, čo bolo v balení som už minul a zase hulim obyč..

alebo poradte nejaku zostavu čo používate vy, kludne aj taky system kde sa dá meniť knot, mám rád podobné zábavky..
diky

mozno sa zide info, že denne vyfajcim tak 8-12 cigariet, niekedy 4... je to rôzne.. ked idem s kamosmi na pivo tak je aj krabicka málo.. ale na pivo casto nechodím

-
- Zkušený
Doporučil bych ti Clearomizer CE4+ s dlouhými knoty,ty v tvém odkazu mají knoty krátké.Fungují sice taky dobře,ale ty s delšími knoty jsou ještě lepší.Nyní je novinka bezknotové CE5.Nemám je vyzkoušené a asi je zkoušet zatím nebudu,protože jsem si i přes obavu s kvalitou objednal http://www.tinydeal.com/slim-nebulizer- ... 58274.html a můžu potvdit,že jsem byl mile překvapen.Neprotékají ani nepraskají plastové nádobky (na rozdíl od značkových f. Microcig,které praskají jako ořechy)
- Quickie
- Moderátor
standa za aku dobu ti prišli veci z tinydealu?
- milanivs
- Junior
Hello chlapi, tak pozerám že elektrohuličov je tu viac. Aj ja poťahujem EgoT, a mám pocit že som na tom zavislejší ako na cigaretách, lebo to cmúľam furt jak malé bábo cumlík. Ale priznám sa, že to sem tam preložím aj klasickou cigaretkou, proste mi niekedy chýba ten modrý dym
Ináč ten CE4 je dobrý, ale priznám sa jeden mi odyšiel asi po troch naplneniach, druhý zatiaľ drží.
Poraďte mi nejaký dobrý liquid.

Poraďte mi nejaký dobrý liquid.
Naposledy upravil(a) milanivs dne 22.07.2012 19:45, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus II Wagon Generation X- 1,6TDCi 80kW - Black Panther (d.v.: 16.12.2010)
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &sk=t&sd=a

https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &sk=t&sd=a

-
- Zkušený
Průměrně za 10 dní,ale teď byl rekord.V neděli večer objednáno a za týden v pondělí byla zásilka doma.Quickie píše:standa za aku dobu ti prišli veci z tinydealu?

- chalomi
- Pokročilý
tak jsem si oblednal CE4 bez knotů a je to peknej humus.Vyhodil sem 4kusy do popelnice 

Ford Focus 1,6 16v r.v.2001 stříbrná metalíza
- HonzaK72
- Zkušený
Mně se naštěstí podařilo přestat kouřit hned jak přišla žena do jiného stavu.. Ze dne na den z cca deseti denně. Takže chlapci, množte se a budete mít motivaci přestat kouřit.
PS: e-cígo vás ale vyjde levněji

PS: e-cígo vás ale vyjde levněji

-
- Zkušený
Tak bezknoťáky jsem chtěl vyzkoušet,tuším že mají označení CE5.chalomi píše:tak jsem si oblednal CE4 bez knotů a je to peknej humus.Vyhodil sem 4kusy do popelnice
- chalomi
- Pokročilý
[quote="Standa.64"][quote="chalomi"]tak jsem si oblednal CE4 bez knotů a je to peknej humus.Vyhodil sem 4kusy do popelnice
[/quote]
Tak bezknoťáky jsem chtěl vyzkoušet,tuším že mají označení CE5.[/quote]
Jo je to mozny kazdopadne uz nikdy

Tak bezknoťáky jsem chtěl vyzkoušet,tuším že mají označení CE5.[/quote]
Jo je to mozny kazdopadne uz nikdy
Ford Focus 1,6 16v r.v.2001 stříbrná metalíza