vypadlo to tady na POHODU parta nadčencu

a teď no uvidíme

mouse píše:poslední dobou koukám s otevřenou hubou na toto fórum, protože co se tu děje jsem zažil už na jiném fóru, ohledně modrého oválu a dosti mně to mrzí, jak se tu někteří lidí chovají jak (a teď pardón) hovada a malí parchanti, herdek srovnejte se, dejte si po tlamě, zajděte do hospody a ožerte si tlamy a pak to bude zase o něčem jiném
Mousi, dovolím si s Tebou z části nesouhlasit....malí parchanti...s těch bychom si občas měli brát příklad. A já se z toho nijak nevyjímám, pro mě to platí samozřejmě taky. Sám stejně jako já máš dítě, tak víš, že ti malí parchanti, když si dají na pískovišti po tlamě kyblíčkama a lopatičkama, tak si jdou každej zabrečet na svojí lavičku a za chvíli se usmíří a hrajou si spolu znovu. Protože vědí, že v jednom to plácání báboviček není ono. Protože si nevsugerují v záchvatu vzteku, že se bez těch ostatních dětí "přece v poho obejdou", neboť jim mozeček ještě tolik nedokáže chladně a zákeřně kalkulovat jako nám dospělým. A jsme to zase my, kteří ty dva ubrečence na lavičce uklidňujem a pak je nabádáme ke smíru s protějškem, ať si podají ruce a zase si spolu hrajou, protože na tom mají vinu oba a měli by si odpustit. Ale sami to v našem životě nedokážeme. Respektive alespoň v tomhle elektronickém. Lidi se dnes dokážou během pár smsek dostat i na pokraj rozvodu, nebo pošlapat dlouholeté přátelství, přitom do očí by si spoustu věcí nikdy neřekli. To je holt daň elektronické komunikace a nebude to nikdy lepší. Jak jsme si to uplácali, takové to máme. Mě už to poslední dobou začíná krkat, takže poslední dobou jsem zase radši přešel z textovek na telefonování a dotyčnému na druhém konci drátu rovnou oznámím, že tohle nebudu řešit nějakejma krátkejma textovejma zprávama. Ty byly původně určeny k něčemu úplně jinému. A když mě někdo na internetu začne osočovat a navážet se do mě neprávem, tak ho nebudu do nekonečna umlacovat argumentama proti a lačně čekat, až mi odepíše, abych mu mohl do nekonečna vyvracet nějaké nařčení. Prostě ho pošlu doprdele. Protože v reálném životě bych to udělal taky.mouse píše:jak se tu někteří lidí chovají jak (a teď pardón) hovada a malí parchanti, herdek srovnejte se, dejte si po tlamě, zajděte do hospody a ožerte si tlamy a pak to bude zase o něčem jiném
ze smaila chápu, že ti nic neunikáfoki píše:neco nam uniká ?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti