Skusal niekto realne tu vecicku? Idealne kombinaciu FF1 + Nokia so SymbianomCowley píše:Tohle, program do chytryho telefonu a muzes se nervovat stejne jako my ostatni

Skusal niekto realne tu vecicku? Idealne kombinaciu FF1 + Nokia so SymbianomCowley píše:Tohle, program do chytryho telefonu a muzes se nervovat stejne jako my ostatni
Tak to je nejaky divny zduvodneni, zda se mi ponekud nelogicke proc by mel palubak ukazovat nulu a presto by vstrikovace strikali. Nekdo(nechce se me hledat ten prispevek) to tu uz meril, tedy kdy jde napeti do vstrikovacu a kdy ne. Pry presne podle palubaku, kdyz byla 0 tak nic az pri cca 1300 ot.to zapinalo. Tedy presne jako me, pokud jedu se zarazenym kvaltem bez plynu, tak do tech +- 12-1300 ot/min to ukazuje nulu a pak se to vzbudi a zacne ukazovat spotrebu.Ono se taky jezdit bez plynu se zarazenym kvaltem moc dlouho neda.Motor toci a tedy maze.Bullitt píše:Například udržení teploty katalyzátoru, případně i lambda sondy(sond). Celá ta problematika je ovšem poněkud složitější. Emise jsou pro výrobce důležitější a zásadní parametr, než nějaká desetinka na spotřebě.MK2 píše:Kolik aut s karburátorem dneska jezdí po silnicích, že je potřeba se o tom zmiňovat v té brožuře![]()
![]()
Tak ten konec jsem teda nepochopil...
Na co by mělo být vstřikováno palivo do motoru při jízdě s kopce se zařazenou rychlostí a bez plynu (brzdění motorem) kvůli emisím? To jako že když se bude spalovat palivo tak bude motor produkovat méně emisí než když se žádné palivo spalovat nebude?![]()
Nevím jestli si sedím na vedení...
Já když jedu z kopce se zařazenou rychlostí, tak palubák ukazuje okamžitou třeba 3-4l/100km(podle rychlosti a co mám zařazeno), nulovou spotřebu ukazuje jen v některých režimech. Ale když vyřadím, klesne třeba pod litr na sto(opět závisí na rychlosti).
Proto současná auta i mnohem méně brzdí motorem než ta řekněme před 10-15 lety(kdy už bylo vstřikování), protože teď tam trochu paliva jde a vstřikování se vypíná jen za určitých podminek(otáčky, předchozí režim,...). Tedy mluvím o benzínových motorech.
Takž po roce opět HR a mohu napsat jen :spanel píše:Takž letos Chorvatsko - najeto cca 2 200 km a spotřeba dle PP 6,4 l/100. 4 dospělí a rovný kufr.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host