Čištění auta Brno - RC Autokosmetika

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
Odpovědět
patrikuv
Nováček
Nováček

Čištění auta Brno - RC Autokosmetika

Příspěvek od patrikuv » 09.08.2012 08:35

Zdravím, aniž bych chtěl dělat reklamu, na Slevycool cz probíhá akce čištění auta za 249 Kč - je v tom umytí karoserie, voskování a vyčištění interiéru. Máte někdo s firmou (RC Autokosmetika) a jejími službami zkušenosti?
Naposledy upravil(a) patrikuv dne 27.08.2012 08:30, celkem upraveno 2 x.
Ford Focus II kombi 1.6 74 kW (10/2007)

h4rr0d
.
.

Re: Čištění auta Brno

Příspěvek od h4rr0d » 09.08.2012 09:14

No vyborne, zrovna jsem chtel zakladat vlakno o rucnich myckach v Brne, tak se svezu tady. Chci si nechat umyt auto + 6mesicni vosk u Starlak, tak se taky zeptam jestli nekdo nahodou nema reference.
2010 Focus ST 5d

patrikuv
Nováček
Nováček

Příspěvek od patrikuv » 27.08.2012 08:26

Takže píšu zkušenosti s RC Autokosmetika, pátek 24.8.,:

Měl jsem zakoupený voucher za 249 Kč (PC 960 Kč) na:
• Profesionální 3-fázové ruční mytí (bezkontaktní umytí wap - ruční mytí šampon a odstranění zbytků hmyzu - vysušení),
• Profesionální čištění interiéru - důkladné vyluxování interiéru vč. těžko dostupných míst, důkladné mytí dveří a mezidveří, důkladné čištění a následná impregnace veškerých plastů a plastových částí interiérů, důkladné čištění desinfekce po zvířatech, odstranění zbytkových pachů
• Profesionální ošetření laku voskový nástřik NEON 7
• 3L vody do ostřikovačů zdarma
Subjektivní dojem (moje první ruční mytí auta za "drahý" peníz):
- čekal jsem nějakou super vybavenou mycí linku, místo toho jsem si připadal jako v garáži
- po příjezdu se mě dotyčná osoba snažila přesvědčit, že voucher se týká pouze umytí auta a vysátí a že plasty a vosk je za příplatek, tak jsem mu naštěstí přes mobil s netem mohl ukázat jejich nabídku a co přesně obsahuje, na kterou dotyčný reagoval slovy: "Tak já vám to teda udělám vše".
- mytí probíhalo 1,75 hod.
- při odchodu jsem si musel o vodu do ostřikovačů říct

Závěr:
Koupil jsem si voucher na služby, které měly odpovídat hodnotě 1000 Kč, proto jsem také očekával lepší výsledek než "normální". Auto bylo umyté, nicméně slova "profesionální" a "důkladné" byly v nabídce použity ne zcela vhodně. Když k tomu připočítám cestu do Brna, čas strávený čekáním a benzín, který jsem projel, jsem na zhruba stejné ceně/ čase, který bych do auta investoval, pokud bych jej umýval ručně sám, a troufám si říct, že s lepším výsledkem. Jejich služby už podruhé zkoušet nebudu.

Na poskytované služby a jejich ceny jsem "pes", takže pokud bych měl hodnotit známkou jako ve škole, tak:
- za výsledek práce 2-
- za celou nabídku 4

Mufin01
Test driver
Test driver

Re: Čištění auta Brno - RC Autokosmetika

Příspěvek od Mufin01 » 27.08.2012 08:46

Mně připadne, že zákazníky dohozené přes tyhle slevové servery berou v provozovnách jako nějaký obtěžující póvl, který po nich chce něco skoro zadarmo, nebo co. Ať jsou to restaurace, nebo třeba tahle myčka. Jinak abych přihodil taky jednu referenci, osvědčila se mi ruční myčka AutoTEM v Králově poli. Chlápek tam chce jen dvacku za kbelík s teplou vodou a pokud tam zrovna nestojí fronta dalších nedočkavců, tak co si pak člověk dál dělá sám v tom boxu, to je mu jedno. Takže pro ty, co mají ve zvyku si o auto pečovat sami, je to ideální místo.

Dixo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dixo » 27.08.2012 09:12

h4rr0d píše:No vyborne, zrovna jsem chtel zakladat vlakno o rucnich myckach v Brne, tak se svezu tady. Chci si nechat umyt auto + 6mesicni vosk u Starlak, tak se taky zeptam jestli nekdo nahodou nema reference.
Nebrat....stranky maji jak nejvetsi profici ale je delaji to na dvorku pred garazi, desny. Navic sem tam stal asi 5 minut a stejne si me nikdo nevsimnul (spis nechtel, videt me museli), takze sem se otocil a jel pryc...

Marťas
Test driver
Test driver

Příspěvek od Marťas » 27.08.2012 10:40

Myti auta bych nikomu nesveril :nnou:....

Kdyz je moznost - umyju pred domem, jak jsem zvykly
Kdyz neni moznost - vezmu pripravky a kybl a zajedu na rucni mycku, kde si auto umyju podle svych predstav.

Neverim cizim "osvedcenym firmam", ktere auto odrhnou starym spinavym hadrem plnym bordelu v mydlove vode. Uz jsem videl dost znicenych laku po takovem "profi rucnim myti".

A "vosk na 6 mesicu" je kravina - tolik mozna vydrzi jen odolne syntetiky jako Collinite a navic jen v laboratornich podminkach. Vosky je potreba udrzovat, aby vydrzely dele (detailery). Dlouhou vydrz ma keramika, ale cely proces pripravy vcetne aplikace vyjde na par tisic kc. A ne kazdy to umi...
Obrázek
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW

...uz nic nedovolene neprodavam :P

patrikuv
Nováček
Nováček

Příspěvek od patrikuv » 27.08.2012 10:51

Služby spojené s ručním mytím bych asi úplně neházel do jednoho pytle, určitě se najde firma, která to dělá profi. RCA nejsou profíci, ale tváří se tak.

FUGAS
Test driver
Test driver

Příspěvek od FUGAS » 28.08.2012 11:11

Taky si myju sám a mám klid. Jezdím na svojí oblíbenou wapku, v časných ranních hodinách, aby tam nebyla fronta a nikdo po mě neházel jedovaté pohledy, že zdržuju. Vozím si sebou vlastní nádobíčko, včetně 2x10l vody v kanystech.
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“