Díky za připomínky, vijaCZEk
http://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/ ... oFrom=list

...a předek vypadá trochu nespasovaně...za tuhle cenu jich je celekm dost a když se budeš dívat po benzínu, čeká tě o hromadu potíží méně
 ...a předek vypadá trochu nespasovaně...za tuhle cenu jich je celekm dost a když se budeš dívat po benzínu, čeká tě o hromadu potíží méně   ...diesel v těhle ročnících nebude mít 125 000 ani náhodou a od toho se pak budou odvíjet další věci
 ...diesel v těhle ročnících nebude mít 125 000 ani náhodou a od toho se pak budou odvíjet další věci   

teď se bude dělat technická tak to zas musí na extra kontrolu s plynem, když něco zlobí tak pořád hledat jestli to je něco na plynu, nebo na zbytku motoru..no pořád něco a tak nějak mi ta nafta přijde jednodužší a s dobrou spotřebou finančně zhruba nastejno..
 teď se bude dělat technická tak to zas musí na extra kontrolu s plynem, když něco zlobí tak pořád hledat jestli to je něco na plynu, nebo na zbytku motoru..no pořád něco a tak nějak mi ta nafta přijde jednodužší a s dobrou spotřebou finančně zhruba nastejno..
Jako obvykle.....při vší skromnostibuceek07 píše:Jinak Honza má ve všem pravdu

...ja ne e
 ...ja ne e  
   ...ale je fakt že 180 000 a do motoru defacto ani koruna... dražší věc byl teď novej katík a jinak jen brzdy + spotřebka jako olej...když teď dám za repas podvozku dvacku, tak ho mám jak novej i s eibachem a čeká mě jenom spojka za bratru 15 000...to si myslim že je krása za 3 a půl roku
 ...ale je fakt že 180 000 a do motoru defacto ani koruna... dražší věc byl teď novej katík a jinak jen brzdy + spotřebka jako olej...když teď dám za repas podvozku dvacku, tak ho mám jak novej i s eibachem a čeká mě jenom spojka za bratru 15 000...to si myslim že je krása za 3 a půl roku   ..a to je ta spojka slyšet už 60 000 a půjde až odejde...
 ..a to je ta spojka slyšet už 60 000 a půjde až odejde...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti