...prověřovat prověřovat prověřovat....
 ...prověřovat prověřovat prověřovat.......ale zase pokud někdo věří že 10 let starej nafťák má najeto 150 000, tak ať si ho koupí

....naše firemní auta....za rok a něco najeto přes 150 000...kdykoliv potřebovali cokoli, tak to okamžitě dostali a ježděné z 85% dálnice
 ....naše firemní auta....za rok a něco najeto přes 150 000...kdykoliv potřebovali cokoli, tak to okamžitě dostali a ježděné z 85% dálnice  

firemnima autama a když je občas pozoruju
  firemnima autama a když je občas pozoruju   ....ale zas...je to prostě kus od kusu a u jetýho auta musíš čekat prostě upně všecko
 ....ale zas...je to prostě kus od kusu a u jetýho auta musíš čekat prostě upně všecko  

ale bude to chtít taky pevný nervy a auto, nové auto - pokud nemáš firmu, nemá smysl. To jsem taky poznal
  ale bude to chtít taky pevný nervy a auto, nové auto - pokud nemáš firmu, nemá smysl. To jsem taky poznal   No ale jsou to pěkný ... Mělo by to být trestné i u nás a hlavně aby po nich šli
  No ale jsou to pěkný ... Mělo by to být trestné i u nás a hlavně aby po nich šli  

No, něco na tom bude s tim stavem
  No, něco na tom bude s tim stavem   Ale zase vidim, že nejlepší je koupit nové auto, ale ta cena jak padne dolů je k
  Ale zase vidim, že nejlepší je koupit nové auto, ale ta cena jak padne dolů je k   Ikdyž, takhle jsem to udělal s mim černouškem - po problémech s Fabií bejvalou a řekl si, teď už jen nové auto a hle, 3 roky a 30tis km utekly a můj Ford je asi dost nemocnej a jen se modlim, aby to stálo aspoň nejhůře do 10.000Kč
  Ikdyž, takhle jsem to udělal s mim černouškem - po problémech s Fabií bejvalou a řekl si, teď už jen nové auto a hle, 3 roky a 30tis km utekly a můj Ford je asi dost nemocnej a jen se modlim, aby to stálo aspoň nejhůře do 10.000Kč  

Judzin píše:Aj když Ti pošlu VIN tak je to na prd. V Německu jsou lízingovky dohodlé se servisy klidně stáhnou auto o 50tis. km jak nic a nedokážeš to servisu já mám dle Ford servisu a auta 100tis. ,ale podle toho co vše se už dělalo to nasvědčuje dle mého mechanika,že už má auto min. 150tis. km. Takže buď nové a nebo po někom u koho máš jistý km a servis. Toď můj názor
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host