Zamykání zevnitř
- Švarcínhu
- Nováček
Re: Zamykání zevnitř
Ahoj mám takový problém sice to sem přímo nepatří ale jde o centrální zamykání. Normálně mi šlo když jsem na klíči zmáčknul zamknout nebo odemknout ale nedávno jsem pospíchal a otevřel jsem dálkově jen dveře u řidiče a dveře u spolujezdce ručně ze vnitř. Teďka když odemykám nebo zamykám tak se mi odemknou nebo zamknou oboje zadní dveře + řidiče ale dveře u spolujezdce nereagují a jsou stále zamčeny, musím je pak odemknout ručně ze vnitř. Nevíte prosím čím by to mohlo být? Aby mi centrál fungoval tak jak má? Děkuji 

- stan
- Junior
vcera som sa odhodlal k vymene zamku, ten stary mi po otvoreni dialkovym samozamykal uz pod 15°C, musel som okamzite potiahnut dvere , zamok som uspesne vymenil, uz svojvolne nezamyka, na central reaguje t.j. odomyka a zamyka, ale ked som chcel zamknut klucom tak sa nic nedialo, taktiez z vnutra sa to zamyka velmi tazko, neviem ci pri montazi zamku som nevynechal nejaky krok, nebolo potrebne dat kluc do zamku a pootocit s nim predtym ako som zalozil vonkajsiu kluku ?
ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
- stan
- Junior
takze po otoceni kluca do lava ako pri odomykani som pocul cvaknutie a potom to uz odomykalo a zamykalo ok aj vnutorne tlacidlo ide ako ma, konecne to samo nezamyka, 

ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
- Peto02
- Nováček
Skoda ze som toto vlakno nensaiel skorej. Pisal som do vlakna: dialkove ovladanie Focus I , kde som nedostal ziadnu odpoved.
Auto sa pri zamnuti DO hned odomklo, ale pri rucnom zamknuti dveri od spolujazdca to islo. Tak som PP dvere rozobral a zistil, ze nefunguje elekrticky spinac na zamku. Kedze je zamok zanitovany tak som vcera zohnal zanovny z druhej ruky (novsi model 2002, cierny BOSH) za 30€, snad bude fungovat.
EDIT: Funguje
Auto sa pri zamnuti DO hned odomklo, ale pri rucnom zamknuti dveri od spolujazdca to islo. Tak som PP dvere rozobral a zistil, ze nefunguje elekrticky spinac na zamku. Kedze je zamok zanitovany tak som vcera zohnal zanovny z druhej ruky (novsi model 2002, cierny BOSH) za 30€, snad bude fungovat.
EDIT: Funguje

Ford Focus Sedan 1.6 74kW modra metaliza tmava, GHIA A4, r.v. 2001 - 280.000km 
https://moje.auto.cz/Peto02/fordik.html

https://moje.auto.cz/Peto02/fordik.html
-
- Nováček
zdravim vsechny ...mam uplne ty samy problem s oteviranim u ridice ale fofo se mi jeste nezamklo spise se mi stava ze mi za jizdy docvakavaji zadni dvere
jen takove decentni cvak...doufam ze neni vymena mikrospinace složita,,, 

-
- Nováček
Ahoj...mám malej problém, jenom zběžně jsem to tady prolítl ale zatím jsem to nikde nenašel. Jde o to že když se rozjedu tak se mi auto čas od času samo zamkne, dělá to jenom někdy takže to není dětská pojistka. Vůbec netuším čím to může být...dokážete mi někdo poradit??
- Scooby
- Junior
A neni chladno?
Me kdyz jsou mrazy zase nefunguje central uvnitr od ridice, zamknou se jen jeho dvere..musim to zamknout od spolujezdce, az se to ohreje tak to funguje.. nebo taky staci ho v zime odemknout, hodit klice na sedacku a zavrit dvere, za par vterin se samo zamkne..uz se mi to stalo a jeste ze mam nahradni klic
Proto uz nikdy nenechavam auto nastartovany se zavrenejme dverma, necham si treba kufr at tam kdyztak muzu vlezt
Me kdyz jsou mrazy zase nefunguje central uvnitr od ridice, zamknou se jen jeho dvere..musim to zamknout od spolujezdce, az se to ohreje tak to funguje.. nebo taky staci ho v zime odemknout, hodit klice na sedacku a zavrit dvere, za par vterin se samo zamkne..uz se mi to stalo a jeste ze mam nahradni klic

Proto uz nikdy nenechavam auto nastartovany se zavrenejme dverma, necham si treba kufr at tam kdyztak muzu vlezt

-

"Ford Focus MK I Collection Edition" - 195/55 R15 Continental PremiumContact2 - 185/65 R14 Sava Eskimo S3+

"Ford Focus MK I Collection Edition" - 195/55 R15 Continental PremiumContact2 - 185/65 R14 Sava Eskimo S3+
- petulak
- Test driver
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 9070#p9070
autom. zamykání
autom. zamykání
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- Scooby
- Junior
Cas od casu neni pravidelne, kdyby to bylo autom. zamykani tak mu to dela pokazdy nemylim-li se..
-

-
- Nováček
Zdar chlapi. proletel jsem celou snuru a zda se mi ze jsem tu nic konkretniho ohledne meho problemu nenasel. proto ta otazka:
koupil jsem FoFocko combi 2001cku z italie, pravdepodobne dodelavany dalkovy, podle "kobra ovladace"... problem je takovy: klickem central nefunguje, ani od ridice, ani od spolujezdce. ani zamknout zamek (Central) zevnitr ani od ridice ani od spolujezdce nezamkne cele auto. ma to co delat timto chladnym pocasim? nebo tim (mozna amatersky dodelavanym) centralem? dalsi vec co nefunguje jak ma je otevirani patych dveri - na palubce je cudlajs a ten nic neudela, kufr si otviram pouze klickem. docet sem se ze by za to mohl nest zodpovednost GEM modul. jsou to dohromady shody okolnosti a dve ruzny vady nebo za to muze treba jenom ten GEM? diky moc
koupil jsem FoFocko combi 2001cku z italie, pravdepodobne dodelavany dalkovy, podle "kobra ovladace"... problem je takovy: klickem central nefunguje, ani od ridice, ani od spolujezdce. ani zamknout zamek (Central) zevnitr ani od ridice ani od spolujezdce nezamkne cele auto. ma to co delat timto chladnym pocasim? nebo tim (mozna amatersky dodelavanym) centralem? dalsi vec co nefunguje jak ma je otevirani patych dveri - na palubce je cudlajs a ten nic neudela, kufr si otviram pouze klickem. docet sem se ze by za to mohl nest zodpovednost GEM modul. jsou to dohromady shody okolnosti a dve ruzny vady nebo za to muze treba jenom ten GEM? diky moc

Ford Focus Combi r.v. 2001 Zetec
1,6 benzin, 16v
tmavě modrá, dovoz italie, prostě krasavec
1,6 benzin, 16v
tmavě modrá, dovoz italie, prostě krasavec
-
- Nováček
zdar je složita ta vymena toho mikrospinače?je treba vymenit oba dva?nebo je i v zadnich dverich?
jaky typ?mam koupit???nasel sem jich nekolik nejake čislo?nasel sem tento D2HW-A201D ale je u nej uvedeno nekolik druhu +1 +5 +100 a dale ....nevym ktery
jaky typ?mam koupit???nasel sem jich nekolik nejake čislo?nasel sem tento D2HW-A201D ale je u nej uvedeno nekolik druhu +1 +5 +100 a dale ....nevym ktery

- bigolin
- Nováček
naaR:
asi to jsou jen odstihle draty od puvodniho odemykani a zamykani u
GEMu a misto nich napojeno ovladani od cobry (mozna z duvodu jejich nefunkcnosti)
asi to jsou jen odstihle draty od puvodniho odemykani a zamykani u
GEMu a misto nich napojeno ovladani od cobry (mozna z duvodu jejich nefunkcnosti)
Focus combi 1,6 16V 08/2001

-
Zdavim, chcem sa opytať ohladom spinača v zamku. tiež mi blbne pri nizkych teplotach a taktiež mi nefungije dialkove na kluči. keď si dam urobiť nove centralne zamikanie nie original, tak mi to bude fungoať, keď je špatmy ten spinač?
dik za odpoveď.
dik za odpoveď.
- dede
- Nováček
Pánové, je to sice starší téma, ale nesetkal jste se někdo se závadou, že centrál na dálku normálně funguje,zamykání klíčem funguje, ale nejde odemykat zevnitř?
Měl jsem rozebrané oba zámky od řidiče i spolujezdce a mám verzi , kde jsou mikrospínače 3. Jeden je zabudovaný přímo do serva a není šance se kněmu dostat, ale další dva jsem změřil a jsou ok.
Centrál funguje normálně, ale když od řidiče nebo spolujezdce zamknu vnitřní páčkou, tak už předek neodemknu. Zadní dveře jdou normálně, ale předek musím odemknout dálkáčem.Když chci páčkou otevřít dveře nebo odemknout tak klade odpor. Když do zámku nejde napájení, tak funguje normálně.
Ani nevím odkdy to nefunguje, manželka vnitřní zamykání nepoužívala.
Měl jsem rozebrané oba zámky od řidiče i spolujezdce a mám verzi , kde jsou mikrospínače 3. Jeden je zabudovaný přímo do serva a není šance se kněmu dostat, ale další dva jsem změřil a jsou ok.
Centrál funguje normálně, ale když od řidiče nebo spolujezdce zamknu vnitřní páčkou, tak už předek neodemknu. Zadní dveře jdou normálně, ale předek musím odemknout dálkáčem.Když chci páčkou otevřít dveře nebo odemknout tak klade odpor. Když do zámku nejde napájení, tak funguje normálně.
Ani nevím odkdy to nefunguje, manželka vnitřní zamykání nepoužívala.
-
- Nováček
Ahoj tak mám taky problém s centrálem a chtěl bych vědět kde je chyba. Auto lze zamčít/odemčít centrálem pouze klíčkem ze strany řidiče,při zamčení řidičových dveří se zamčou jen ty dveře. Zamčení dálkovým ovládáním nejde, ale odemčít s ním lze(odemčou se i klíčkem zamčené řidičovi dveře). Zamčení ze vnitř auta funguje stejně, od řidiče nelze od spolujezdce jde. Neví někdo z místních borců co s tím ?
FoFo Mk1 1.6 Ghia 99