Ostřikovače Xenonů
- pzi
- Test driver
Re: Ostřikovače Xenonů
Koukni se pořádně na ty konektory, vypadá to, že je tam něco špatně,nebo ti v dálkách praskly žárovky,xeny ti dou na dákové? když tak hod foto, rádi ti poradíme, ten konektor už musel někdo vyměnit při motáži světel, jinak by tyhle nešly vůbec, jediné co se dělá je, že se přemostí pin 8 a 9 u páčky aby při dálkových šly i potkávací.
C max 1.8 flexifuel titanium
Fiesta 1.4 Ghia
Škoda Rapid spaceback 1.0tsi 81kw
Bol Ff1 combi St 170
Bol Ff1 combi tddi colorado
Bol Ff1 sedan
Fiesta 1.4 Ghia
Bol Ff1 combi St 170
Bol Ff1 sedan
- mouse
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
pzi
díky za opravu, ny to jsem fakt zapoměl, že to už musí bejt předělaný ( konektory )

díky za opravu, ny to jsem fakt zapoměl, že to už musí bejt předělaný ( konektory )
- jaroslavvik
- Zkušený
Já asi toto téma uzavřu. Před chvílí jsem přijel od mého známeného na docela odpožděnou předkupní kontrolu
No ale naštěstí auto celý v pohodě, bouračka to nebyla, prolez to úplně celý a dal to taky na zvedák takže sme chodili i pod autem a krásný, žádná koroze. Takže mám fakt radost. Přičemž ale teda sdělil sem mu ten problém se světly a on řekl ať přijedu, a že se na to podívá. Já se do toho vrtat nechci. Upřímně, je mi 20 let a nerad bych něco po**al. Mimochodem, je to moje první auto s xenonama. Předchozí byl taky FOFO třídvéř, ale 1.8. A ten měl originální světlomety s H4kama. Takže nechám to raději na odborníkovi. Přesto díky za všechno. PS: Budu sem ale chodit každej den. Najde se tu spousta zajímavejch rad, tipů, nápadů který zvládne i takový trouba jako já
Jarda

- tPiko
- .
- Kontaktovat uživatele:
Nefunguju mi ostrekovace.
Rozobral som to, kupil nove dyzy (myslel som si, ze chyba bola v nich a nanestastie sa mi pri ich demontazi podarilo jednu poskodit), motorcek vyplachol v octe a naspat poskladal.
Ale vysledok rovnaky ako pred tym: motorcek ide, dyzy sa vysunu, ale ostrek ziadny. Odpojil som dyzy skusil bez nich: voda z hadiciek striekala riadne.
Takze kde moze byt chyba? Robim nieco zle alebo preco sa to iba vysunie a nestrieka to? Ze by bol motorcek zly a nedava dostatocny tlak? Fakt uz neviem, babrem sa s tym uz hodne dlho a zacinam byt z toho na nervy.
Rozobral som to, kupil nove dyzy (myslel som si, ze chyba bola v nich a nanestastie sa mi pri ich demontazi podarilo jednu poskodit), motorcek vyplachol v octe a naspat poskladal.
Ale vysledok rovnaky ako pred tym: motorcek ide, dyzy sa vysunu, ale ostrek ziadny. Odpojil som dyzy skusil bez nich: voda z hadiciek striekala riadne.
Takze kde moze byt chyba? Robim nieco zle alebo preco sa to iba vysunie a nestrieka to? Ze by bol motorcek zly a nedava dostatocny tlak? Fakt uz neviem, babrem sa s tym uz hodne dlho a zacinam byt z toho na nervy.
- pzi
- Test driver
Je třeba to nechat díl, než se udělá tlak, já si pomohl, že jsem motorek napojil přímo 12V a spínal než to začalo ostřikovat.
C max 1.8 flexifuel titanium
Fiesta 1.4 Ghia
Bol Ff1 combi St 170
Bol Ff1 sedan
Fiesta 1.4 Ghia
Bol Ff1 combi St 170
Bol Ff1 sedan
- tPiko
- .
- Kontaktovat uživatele:
A ako dlho si to spinal?
Tiez som si motorcek napojil na 12V (ale mal som blby zdroj, motorcek sa obcas rozbehol, obcas nie) a po niekolkych cykloch som ho napojil do auta a ostrek mi zacal fungovat iba na pravej strane.
Teraz mi to uz ale zase nejde. Je to cele haluz system, tak skusim este iny zdroj a uz sa to hadam rozjede hergot.
Tiez som si motorcek napojil na 12V (ale mal som blby zdroj, motorcek sa obcas rozbehol, obcas nie) a po niekolkych cykloch som ho napojil do auta a ostrek mi zacal fungovat iba na pravej strane.
Teraz mi to uz ale zase nejde. Je to cele haluz system, tak skusim este iny zdroj a uz sa to hadam rozjede hergot.
- tPiko
- .
- Kontaktovat uživatele:
Nj, ten moj zdroj nebol zrovna najlepsi, preto tie haluze. Napojil som to teda priamo na bateriu v aute a ostrek bol okamzity. Konecne mi to slape jak ma