No jestli ti nefotili ty rezave dily, tak se jich zeptej na co cekaji??? To se Praha bude vyjadrovat k cemu, budou zkoumat jestli mas radne vyplnenou servisni knizku???masox píše:No mě už se ozývají 3 týden - pokaždé jsem se musel ozvat první - ted mají ultymátum do zítřka jinak kontaktuju zakaznický servis - taky mi už 3 týdny říkají že čekají na vyjádření z Prahy - ofotili servisku,ale fotku nedělali. Uvidím zítra co mi řeknou.
Koroze
- pepson
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Focusini
- Junior
- masox
- Pokročilý
No faktem je že by na fotce vidět moc nebylo - zatím to jsou jen puchýřky laku, ale kolem chrom lišty ford ghia zadní je vidět slabý náznak rzi - někde jsem tady fotku dal, takže asi fotkou by nic nevyřešili. Jen mě zajímalo jak se zachovají a jaký bude přístup k zákaznikovi, který chce uplatnit 12 letou záruku na karoserii. Co se mi měně líbilo byl odchlýplý tmel na LZ dveřích - asi tak 5x5 cm do písmene L - to mi servisák ulomil na parkovišti a znovu zatmelil - i když jen transparentním - čili pruhledným, jsem zvědav jak dlouho to tam vydrží. Dnes tam budu volat - protože sami se asi neozvou.pepson píše:No jestli ti nefotili ty rezave dily, tak se jich zeptej na co cekaji??? To se Praha bude vyjadrovat k cemu, budou zkoumat jestli mas radne vyplnenou servisni knizku???masox píše:No mě už se ozývají 3 týden - pokaždé jsem se musel ozvat první - ted mají ultymátum do zítřka jinak kontaktuju zakaznický servis - taky mi už 3 týdny říkají že čekají na vyjádření z Prahy - ofotili servisku,ale fotku nedělali. Uvidím zítra co mi řeknou.
- pepson
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- stan
- Junior
zajtra idem na obhliadku podvozku do fordu a popri tom chcem sfuknut aj tu koroziu, spolujazdcove dvere a zadne obidve, ale chyba mi peciatka z minuleho roka tak som zvedavy, volal som tam a povedali, ze ak to nebude velmi skorodovane tak to uznaju ak ano tak cast si doplatim, ale ak by som mal platit tak to dam DAS-ke na posudenie, kua ked som vyberal nove auto tak som pozeral iba recenzie z whatcar.co.uk a poruchovost na J.D.power a hlavne ma zaujal podvozok a dravy vzhlad a malo lukrativny na kradez, ale keby som vedel ze hnije ako stara skodovka a tecie don ako do kanala, ze sa zanasaju motorceky na el.oknach, od vyroby zle osadene okno na 5.dverach dotykalo sa karoserie a pri chveni to oskrelo farbu, to ale opravili zadarmo, ale aj tak us su zadne dvere striekane, inac v Presovskom ford servise ma chceli za to zlupat o min. 10t atd. btw.auto neburane kupene na SK, tak sa na to vyserem, stary dobry III golf som kvoli tej kopke hrdzi predal, zrejme toto bol posledny ford co som kupil, nabuduce to bude japonec
- stan
- Junior
to hide: snad ty si kapnul na dobry kusok, alebo si este nestihol kuknut na svoje dvere, vidim ze mas faceliftovany model kde by uz mal byt problem so zatekanim vyrieseny revidovanym krytom a hrdza sa dostavi tak do 1-2r a potom
pozri si chat na ffoc.co.uk "rust", "pollen filter", alebo aj tu alebo na fordclubs.org 

- masox
- Pokročilý
Taky si myslím že jsi spíš ty koupil nějaký nepovedený kousek, nebo neodborně opravenou bouračku - nevím, neuvádíš co máš za typ a rok výroby, ale já mám obyčejnou seriovku, bez nějakých zásahů, a co jsem tak preventivně zkoumal, tak kromě výše uvedených problému se rzi potíže nemám - vlastně zatím nevím o žádných problémech, myslím že za to že jsi trefil na špatný kousek FOFO značka FORD jako taková nemůže.
- stan
- Junior
ja chodit nikam nebudem, iba ak na dovolenkuhide píše:Stano je fuč.Asig jel do Japonska pro Japonca !

auto burane nebolo, bolo kupene na SK a robim servis u predajcu kde bolo zakupene, auto poznaju mam 116t/km r.v. 01´ 1,6
po motorickej stranke nema chybu, podvozok je 100% po 2 rokoch od poslednej kontroly tlmicov zadne nevykazuju ziadne opotrebenie 74/74% skoro ako nove a predne pred 2r 71/69% a teraz 69/68%, inac zistoval som cenu toho revidovaneho krytu tak vo forde SK ho maju za 1517,-SK + butylova tesniaca paska cca 700,-SK
ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
-
- Junior
Jo, ja tam asi brzo pojedu taky. Do auta uz mi teklo, prave predni okno mi nejde stahovat uz asi po treti oprave, pruzinka u radici paky uz mi taky rupla a po dnesni navsteve diagnostiky u fordu, jsem se dozvedel o problemu s kompresi na prvnim valci. Takze me cekaji vydaje za nakych 15 litru + rozvody + 5 litru za nefunkcni okno. Mimochodem, loni v cervenci, pred 7 tis. km, bylo auto taky na WDS a no problem. Jo jo, fix or repair daily...hide píše:Stano je fuč.Asig jel do Japonska pro Japonca !
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- hide
- Pokročilý