Sony Mp3
-
- Nováček
Sony Mp3
Ahojte,
mam ford focus 2006 2,0 tdci vsetko je na tom aute super, len stale neviem ako funguje ovladanie hlasom, tlacidlo mam pod volantom, ked ho stacim tak nic sa nedeje.
Neviete nahodov ako sa to ovlada, alebo ako to zapnut? A este jedna vec ma zaujima autoradio sony prehrava mp3 je velmi pekne, len neviem ako sa da na nho pripojit mobil cez bluetooth.
Dakujem za info
mam ford focus 2006 2,0 tdci vsetko je na tom aute super, len stale neviem ako funguje ovladanie hlasom, tlacidlo mam pod volantom, ked ho stacim tak nic sa nedeje.
Neviete nahodov ako sa to ovlada, alebo ako to zapnut? A este jedna vec ma zaujima autoradio sony prehrava mp3 je velmi pekne, len neviem ako sa da na nho pripojit mobil cez bluetooth.
Dakujem za info
- mates444
- Nováček
Re: Sony Mp3
Bluetooth to radio nemá...
- Cowley
- Zkušený
BT nema radio, je to samostatny modul. Ale prodaval se v sade s hlasovym ovladanim.
Tlacitko - myslis shora nebo zboku? Pokud zboku (zleva), tak to neni hlasove ovladani
Musi to vypadat takhle

Tlacitko - myslis shora nebo zboku? Pokud zboku (zleva), tak to neni hlasove ovladani

Musi to vypadat takhle
- Anduril
- Test driver
Pokud mackas Voice a nic to nedela, tak patrne nekdo vymontoval Bluetooth/VC modul - nebo tam nebyl a mas tam jiny "dalkovy" ovladac. Radio s tim nesouvisi. Ze stejneho duvodu ti pak nepujde ani bluetooth.
Prehravani hudby pres bluetooth do radia myslim podporuje az novejsi bt modul/sony radio po faceliftu (2008-). U starsich je bt jen k telefonovani.
Prehravani hudby pres bluetooth do radia myslim podporuje az novejsi bt modul/sony radio po faceliftu (2008-). U starsich je bt jen k telefonovani.
- tomic333
- Nováček
Mne sem tam BT a hlasove ovladanie vypadava, tiez po stlaceni voice nic neurobi alebo sa mi vypne BT. Pri stlaceni tlacidla phone mi displej vypise Mute. Ale po odpojeni radia od baterky (vybratim poistky) sa mi to znovu aktivuje a funguje. Uz sa mi to stalo asi 3x.
Ford Focus II 1.6 TDCi 2005 80kW
- Coroner
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, mám taky Sony rádio, bez changeru a na ovládání u volantu tlačítko voice nemám. Nicméně když na rádiu zmáčknu Phone, tak to napíše MUTE, co všechno musím k tomu pořídit aby mi to spojilo telefon s rádiem, dík.
Konstrukční zákon:
Uřízněte to raději větší, a pak to tam namlaťte.
Uřízněte to raději větší, a pak to tam namlaťte.
-
- Test driver
Je to sice návod na obyč rádio, ale princip je stejný. Tam se dozvíš víc. 

2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
-
- Nováček
Nechci zakládat nové téma, proto se ptám Vás tady co ty Sonky máte .
Jak prosímvás docílit toho aby Mp3 pokračovala v přehrávání dál a nezačínala po každém nastartování znovu ? Bude to blbost, ale já na to prostě nemůžu přijít .
Mockrát díky .
Jak prosímvás docílit toho aby Mp3 pokračovala v přehrávání dál a nezačínala po každém nastartování znovu ? Bude to blbost, ale já na to prostě nemůžu přijít .
Mockrát díky .
-
- Test driver
Cože? Mě to vždycky pokračuje tom bodě (čase) kde jsem to předtím vypnul
A nemyslím si že by to šlo nějak nastavit
Který rok výroby máš to Sony rádio (auto) ?

Který rok výroby máš to Sony rádio (auto) ?
2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
-
- Nováček
No já právě koupil jeté rádio ... vypadá skvěle , hraje parádně , ale tohle mi prostě dělá ...
-
Ahoj,
mám rádio Sony s Bluetooth modulem a telefonování funguje OK.
Jen mám jeden dotaz ohledně spárování přístrojů - když jsem mazal spárované telefony předchozího majitele na displeji byly uvedená čísla přístrojů. Když jsem spároval můj telefon (zatím jediný přístroj) je toto číslo uvedené v závorce. Nevíte co to znamená?
V návodu i na fóru jsem o tom nic nenašel.
Díky za rady!
mám rádio Sony s Bluetooth modulem a telefonování funguje OK.
Jen mám jeden dotaz ohledně spárování přístrojů - když jsem mazal spárované telefony předchozího majitele na displeji byly uvedená čísla přístrojů. Když jsem spároval můj telefon (zatím jediný přístroj) je toto číslo uvedené v závorce. Nevíte co to znamená?
V návodu i na fóru jsem o tom nic nenašel.
Díky za rady!