Taky jsem si to myslel. Čoveče tam je přenosový kabel jak v PC, který se navíjí jako kinofilm do kazety když otáčíš volantem. Museli vyměnit celou tu kazetu. Uvnitř to bylo zašmodrchané a prasklé.
Volant
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
to bys koukal
Taky jsem si to myslel. Čoveče tam je přenosový kabel jak v PC, který se navíjí jako kinofilm do kazety když otáčíš volantem. Museli vyměnit celou tu kazetu. Uvnitř to bylo zašmodrchané a prasklé.
Ještě, že to bylo formou reklamace.
Cenu jsem nezjišťoval, ale nějaký litřík by to asi hodilo. 
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Ano.

- lubec
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak, tak, minimálne liter, vo Forde je to ale o dosť drahšie. Mení sa to aj keď ti prestane automaticky vypínať blinkry. Ten starý ti nechali?staroch píše:Cenu jsem nezjišťoval, ale nějaký litřík by to asi hodilo.
Ford Focus hatchback 1,8TDDi GHIA, 110+PS, 243+Nm, 12/2000, lightning blue, MOMO S-five black 17", H&R TwinTube-40-70mm, K&N, Alpine IVA-D511RB, chrom, airbrush...
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
FOTOGALÉRIA
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Když jsem to neplatil, tak jsem to nepožadoval. Jinak přesně jak píšeš...lubec píše:Tak, tak, minimálne liter, vo Forde je to ale o dosť drahšie. Mení sa to aj keď ti prestane automaticky vypínať blinkry. Ten starý ti nechali?staroch píše:Cenu jsem nezjišťoval, ale nějaký litřík by to asi hodilo.
Když jsem fofo kupoval, nevracel se blinkr. Tak mi to měnili. A pak to prasklo, takže reklamace.
Mohl jsem to reklamovat a nedělat jim škodu a dojet tam na menší rejd, ale nešlo to. Do té doby jsem normálně točil plný rejd a najednou, zrovna když jsem se chtěl otočit a proti mně se blížily auta, tak se volant po otáčce zastavil.

- Jenda25
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Jenda25
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem jen nasel, ze tam nejaka kontrolka je. Je si jiz spoustu let zapinam pasy, i kdyz jedu jen kousek, tak ani nesleduji presne, co se deje s kontrolkou bezp. pasu, jen vim, ze mi pred nastartovanim sviti jen nabijeni a tlak motoroveho oleje.Jenda25 píše:To pelen: Co tím myslíš, že ti svítí i když je máš zapnutý?
- Jenda25
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Pokud to chces vice nastudovat, tak si stahni elektricka schemata z
http://www.fordfocus.hostuju.cz/
a hledej "Suplemental Restraint Circuit".
http://www.fordfocus.hostuju.cz/
a hledej "Suplemental Restraint Circuit".
- pajazetec-se
- Nováček

- lubec
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Airbagy sú aktivované stále, keď je zapnutý klúč v zapalovaní. Ja nemám žiadnu kontrolku nezapnutých pásov, pri štartovaní zasvieti len kontrolka airbagov, ani žiadny tlakový snímač na sedadle nemám.
to pajazetec-se: bez rozobrania nezistíš, či tam ozaj sú airbagy. Ja keď som kupoval Fofa, sledoval som kontrolku ABG, či pri štarte nezhasne súčasne s inou, ale bolo to v poriadku a až dnes, po 2 rokoch som zistil, že mám strelený pravý bočný airbag
:

jednoducho vak odrezali a vložili naspäť, aj kontrolku oklamali
šmejdi

to pajazetec-se: bez rozobrania nezistíš, či tam ozaj sú airbagy. Ja keď som kupoval Fofa, sledoval som kontrolku ABG, či pri štarte nezhasne súčasne s inou, ale bolo to v poriadku a až dnes, po 2 rokoch som zistil, že mám strelený pravý bočný airbag

jednoducho vak odrezali a vložili naspäť, aj kontrolku oklamali
Ford Focus hatchback 1,8TDDi GHIA, 110+PS, 243+Nm, 12/2000, lightning blue, MOMO S-five black 17", H&R TwinTube-40-70mm, K&N, Alpine IVA-D511RB, chrom, airbrush...
FOTOGALÉRIA
FOTOGALÉRIA
- pajazetec-se
- Nováček

- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
To bych nedělal. Může to někomu zachránit nebo taky vzít život, ve druhém případě pokud tam nebude a někdo to nepřežije, si budeš celej život vyčítat, že si to nenechal zkontrolovat. Nestojí to za to.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník