. Jen bych nestartoval a neřadil. I když to asi bude čidlo, nic jiného, pochybuju, že by se něco hnulo v převodovce a přestalo tlačit na kuličku.
 . Jen bych nestartoval a neřadil. I když to asi bude čidlo, nic jiného, pochybuju, že by se něco hnulo v převodovce a přestalo tlačit na kuličku.Couvací světlo
- tym
- Test driver 
Re: Couvácí světlo
Za zkoušku nic nedáš   . Jen bych nestartoval a neřadil. I když to asi bude čidlo, nic jiného, pochybuju, že by se něco hnulo v převodovce a přestalo tlačit na kuličku.
 . Jen bych nestartoval a neřadil. I když to asi bude čidlo, nic jiného, pochybuju, že by se něco hnulo v převodovce a přestalo tlačit na kuličku.

. Jen bych nestartoval a neřadil. I když to asi bude čidlo, nic jiného, pochybuju, že by se něco hnulo v převodovce a přestalo tlačit na kuličku.- 
				Klvys
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ho vytahl a zacal mackat chvilku to svitilo ale jakmile jsem ho zpatky zasruboval tak uz to neslo tak jsem ho znova vysruboval a ted uz nesviti vubec kontakty kdyz jsem hybal konektorem tak to nic nedelalo kdyz to jeste svitilo a kdyz dam dratky do konektoru a hybu snema taky to neproblikava  takže to asi vypada na to čidlo
 takže to asi vypada na to čidlo

takže to asi vypada na to čidlo
 takže to asi vypada na to čidlo- tym
- Test driver 
Jestli máš doma WD40 s tou trubičkou, zkus v tom čidle zatlačit kuličku co nejhlouběji a tou mezerou to prostříknout WD-čkem a kuličku tlačit tam a zpátky... Když to nepomůže, vyměň ho za nové.

- 
				Klvys
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
WD jsem použil mačkal jsem ho dlouho a furt nic tak že by tam byl ještě nějaky špoatny kontakt?!ALe ten stejně asi nespravím tak si budu muset zajet objednat nove 

- 
				Klvys
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Jen se chci zeptat jaktože kdyz dam na merak to cidlo a zacnu mackat tak na meraku mi normalne naskoci hodnoty kale kdyz to zapojim a mackam tak to nejde ale kdyz zas do konektoru zapichnu dratek a hybu snim tak normalne to sviti 

- stanikg
- Pokročilý 
bude tam nejaky studeny kontakt .a nehybu sa  tam konektory na tom cidle.meracik moze ukazovat ale ako nahle tam pride prud a je tam zly kontakt tak je tam velky prechodovy odpor a preto to nezasvieti .ale meracik ti pojde .treba novy spinac

Naposledy upravil(a) stanikg dne 03.12.2012 21:41, celkem upraveno 1 x.

JE- Focus MK3 FL 1.5 ecoboost Titanium X Deep blue Impact
Predane -focus r.v.2010 1.6 74 kw SHDA. farba chill
- 
				Klvys
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
nehybe jsou pevne.

- stanikg
- Pokročilý 
meracik moze ukazovat ale ako nahle tam pride prud a je tam zly kontakt tak je tam velky prechodovy odpor a preto to nezasvieti .ale meracik ti pojde .treba novy spinac

JE- Focus MK3 FL 1.5 ecoboost Titanium X Deep blue Impact
- 
				stano.
- Člen klubu 
Mozes tam mat prechodovy odpor, na rozsvietenie ziarovky prilis velky.
Ak je to v prevodovke, tak sa gulicka zatlaci iba presnu hlbku, nie viac, nie menej. Ak to stlacas rukou, mozes ju zatlacit viac a zrazu kontakt chyti.
Ak nepomohlo WDcko, je to na vymenu

Ak je to v prevodovke, tak sa gulicka zatlaci iba presnu hlbku, nie viac, nie menej. Ak to stlacas rukou, mozes ju zatlacit viac a zrazu kontakt chyti.
Ak nepomohlo WDcko, je to na vymenu

- 
				Klvys
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
tak my nic nezbyvalo než nakonec koupit nové.Zkoušel jsem ještě stím starym něco ale stejně nejelo nebo jen občas  tak dnes koupene nove za 450kč v autokelly a už to svítí
 tak dnes koupene nove za 450kč v autokelly a už to svítí 

- tommula
- Zkušený 
Panové, tak různě pročítám témata o svícení couvačky, a už je teda nějaký spolehlivý návod nebo výrobek co tam dát? Nějakou silnější žarovku tedy? Jako a odkud? Fouska mám od Fokiho 5dní aj s cestou a vím o něm zatím prd  
  ale toho slabého světla při couvání jsem si všiml
 ale toho slabého světla při couvání jsem si všiml  Je to FF 2007 kombi, jak bude čas a jak se s autem skamaradím hodím i galerku a další info
 Je to FF 2007 kombi, jak bude čas a jak se s autem skamaradím hodím i galerku a další info 

ale toho slabého světla při couvání jsem si všiml
 ale toho slabého světla při couvání jsem si všiml  Je to FF 2007 kombi, jak bude čas a jak se s autem skamaradím hodím i galerku a další info
 Je to FF 2007 kombi, jak bude čas a jak se s autem skamaradím hodím i galerku a další info 
Naše -Tommulovo- přibližovadlo FF3 RedCa
Naše rodinné stříbrné přibližovadlo FF 2 1,6 Kombi - prodáno
- lucky.jack
- Test driver 
tommula: když koukám na tvoji fotku http://www.ford-focus.cz/forum/download ... &mode=view tak by mě zajímalo co jsi tam voperoval a jak to svítí. Vypadá to zajímavě   Nějaký další foto by jsi neměl?
  Nějaký další foto by jsi neměl?

Nějaký další foto by jsi neměl?
  Nějaký další foto by jsi neměl?Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
						>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
- tommula
- Zkušený 
Jsou to 2x3W led diody v takovem pouzdru, kupoval jsem na aukru cenovka kolem 200,-. nameril jsem do narazniku, vyvral 10tku diru, hodil tam konektory od ventilatoru z PC ( kvuli STK ze to kdyztak vypojim) nakonec jsem tam dal i pojistku (takze konektory naprd  ) a napojil na couvacku. vic fotek velice nemam ale neni problem cokoliv nafotit. Realna zkusenost je super, jelikoz parkuju na "rantl" a pod sebou mam 1,5m diru tak me to pasuje, shodim zrcatko niz a krasne si nacoouvam jak potrebuju. Jsem velmi spokojeny. Par fotek jsem tu daval, ale zkusim znova:
 ) a napojil na couvacku. vic fotek velice nemam ale neni problem cokoliv nafotit. Realna zkusenost je super, jelikoz parkuju na "rantl" a pod sebou mam 1,5m diru tak me to pasuje, shodim zrcatko niz a krasne si nacoouvam jak potrebuju. Jsem velmi spokojeny. Par fotek jsem tu daval, ale zkusim znova:

) a napojil na couvacku. vic fotek velice nemam ale neni problem cokoliv nafotit. Realna zkusenost je super, jelikoz parkuju na "rantl" a pod sebou mam 1,5m diru tak me to pasuje, shodim zrcatko niz a krasne si nacoouvam jak potrebuju. Jsem velmi spokojeny. Par fotek jsem tu daval, ale zkusim znova:
 ) a napojil na couvacku. vic fotek velice nemam ale neni problem cokoliv nafotit. Realna zkusenost je super, jelikoz parkuju na "rantl" a pod sebou mam 1,5m diru tak me to pasuje, shodim zrcatko niz a krasne si nacoouvam jak potrebuju. Jsem velmi spokojeny. Par fotek jsem tu daval, ale zkusim znova:Naše -Tommulovo- přibližovadlo FF3 RedCa
- foki
- Admin 
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
						Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Ajik
- Nováček 
Hehe, já jsem nedávno dodělával úplně to samé (také koupené na aukru), ale mám to na tlačítkotommula píše:Jsou to 2x3W led diody v takovem pouzdru, kupoval jsem na aukru cenovka kolem 200,-.

Maximální spokojenost.
Ford Focus II - Kombi, 2006, 1.6 TDCi DURATORQ - 66 kW - spotřeba 5,3l/100km - cca 150tis km
Parrot MKi9200 (Handsfree+MP3), Navigace Sygic, Parkovací asistent, Onboard kamera F90G
Yamaha DragStar 650 XVS - 2002 - 30kW - cca 20tis km
						Parrot MKi9200 (Handsfree+MP3), Navigace Sygic, Parkovací asistent, Onboard kamera F90G
Yamaha DragStar 650 XVS - 2002 - 30kW - cca 20tis km